Kes krijgt nu al aanvragen

bussum Hoewel de 18-jarige Kes van den Broek komende vrijdag niet in de finale staat van het televisieprogramma The Voice of Holland lijkt het er niet op dat de Bussumse zich de komende tijd hoeft te vervelen.

Behalve het halen van haar Havodiploma (ook dat gaat gewoon door) zijn de eerste aanvragen voor optredens alweer binnengekomen. Meest bijzondere aanvraag tot dusver - zegt het toptalent - is om te zingen bij iemand zijn huwelijksaanzoek. "Dat lijkt me echt supergaaf."
Afgelopen vrijdag wist de jonge Bussumse zich niet te plaatsen voor de finale. Kes, die deel uitmaakte van het team van Lil' Kleine, ging in de zogenaamde crossbattles (halve finale) in een rechtstreeks duel onderuit tegen Emma Boertien (uit team Waylon). De 19-jarige Ayoub Maach uit Huizen, met wie Kes eerder dit seizoen het Arabische nummer Menak Wa Meni zong, strandde eveneens in de halve finale. Sophia Kruithof uit Weesp bereikte de eindstrijd wel.

3 'Vrede mee'


Filevorming bij Torenflat 'was niet voorzien'

naarden De drukte in met name de ochtendspits op de Rijksweg tot voorbij de kruising met de Koningin Wilhelminalaan (Torenflat) heeft ook het college van burgemeester en wethouders (B&W) onaangenaam verrast. Dat blijkt uit de antwoorden van B&W op vragen van Hart voor BNM.

Hoewel het autoverkeer sinds de aanleg van de rotonde bij de Keverdijk fors langzamer rijdt, is ook de doorstroming verminderd, erkennen B&W. "Enig groter oponthoud vinden wij aanvaardbaar. Echter dat soms de verkeersafwikkeling ook bij het kruispunt met de Kon. Wilhelminalaan is verminderd, was niet voorzien."

5 'Oplossing'