Ruim 3000 kinderen bij schoolvoetbal toernooi

GOOISE MEREN Het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi in de hele gemeente Gooise Meren gaat vandaag (woensdag) van start. In de komende 6 weken doen meer dan 3000 kinderen mee aan het schoolvoetbaltoernooi. Nieuw is dat de winnaars van Naarden en Bussum het opnemen tegen de sterkste kandidaten uit Muiden / Muiderberg.

De leerlingen komen uit de groepen 3 tot en met 8 van alle basisscholen in de gemeente Gooise Meren. Zij spelen afwisselend op de velden van BFC, NVC, SDO en SC Muiderberg.

De basisscholen van Muiden en Muiderberg hebben hun eigen competitie op 11 maart bij voetbalvereniging SC Muiderberg. Hier spelen de groepen 3 t/m 8 hun wedstrijden in hun eigen categorie. De winnaar van deze wedstrijden neemt het tijdens de finaleavond op tegen de winnaars van de andere wedstrijddagen.


Frank Spermon verlengt contract NVC

NAARDEN Voetbalvereniging NVC heeft het contract met hoofdtrainer Frank Spermon (50) met twee seizoenen verlengd.

Bovendien heeft de club uit Naarden Spermon aangesteld als Technisch Manager, een positie die tot dit moment nog niet was bezet. De oefenmeester uit Bussum begint 1 juli aan zijn nieuwe gecombineerde functie.

Komende jaren zal Spermon derhalve verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en uitvoeren van het algehele technische beleid van NVC. “De kernwaarden van de club zullen goed moeten worden uitgeschreven in een ambitieus maar wel reëel beleidsplan. Voor jeugd én senioren. Bij NVC zijn de randvoorwaarden aanwezig om succesvol te worden. Ik denk dat ik met mijn opgedane kennis en ervaring, en uiteraard met ondersteuning van de rest van de club, een bijdrage kan leveren om NVC weer de goede uitstraling te geven die het verdient,” aldus Spermon.
Voorzitter Rob Snijders is blij met Spermon. “Frank heeft in zijn eerste half jaar een enorme betrokkenheid getoond bij NVC. Wij denken dat hij de juiste persoon is om NVC weer een stapje verder te helpen in de ontwikkeling."