Afbeelding

Jim de Vos stopt als raadslid

NAARDEN CDA'er Jim de Vos stopt als raadslid. Hij zal per 22 januari afstand doen van zijn zetel zodat hij zich volledig kan concentreren op zijn huisartsenpraktijken en zijn gezin.

De Vos vindt zijn werk als raadslid niet langer goed te combineren met zijn andere taken. Zo nam hij afgelopen jaren meerdere huisartsenpraktijken over. De Vos: "Ik vind het enorm jammer dat ik deze mooie taken niet langer samen kan uitoefenen, maar kijk terug op een interessante, leerzame periode."

Nog geen opvolger
Het CDA betreurt zijn vertrek, maar heeft begrip voor zijn keuze. De Vos zal op de achtergrond zijn kennis en expertise blijven inzetten. Er is nog geen opvolger aangewezen.


Attent gaat zelfstandig verder

NAARDEN De drie supermarkten in Hilversum, Baarn en Naarden van zorgorganisatie Sherpa gaan vanaf komende maand zelfstandig verder. De supermarkten, voorheen Attent genaamd, heten vanaf dan Super Speciaal.

De naam zal veranderen, maar de service en het aanbod blijven van dezelfde kwaliteit, belooft de zorginstelling. "De drie supermarkten zijn echte buurtsupermarkten en vervullen een belangrijke rol in de samenleving."

Dagbesteding
Naast dat het voor veel omwonenden een prettige lokale winkel is voor dagelijkse producten, zijn de supermarkten een dagbestedingslocatie voor mensen met een beperking. Cliƫnten van Sherpa verkopen er brood, vullen de vakken, staan achter de kassa, helpen de klanten met het inpakken van de boodschappen en doen de bestellingen.