Personal trainer Jeffrey Staring.
Personal trainer Jeffrey Staring. Foto:

Bij Star Training train je voor blijvend resultaat

Personal trainer Jeffrey Staring van Star Training coacht klanten met intensieve aandacht op een unieke manier.

"Ik coach klanten altijd op een persoonlijke manier. Tijdens de coaching moet je doorbijten voor een blijvend resultaat en ik kan je verzekeren dat je door mijn coaching niet meer terugvalt in je oude patroon."
Jeffrey is al op jonge leeftijd begonnen met sporten. "Door het sporten is mijn fascinatie voor het menselijk lichaam ontstaan en ben ik altijd bezig met training, voeding en mindset. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd en veel ervaring opgedaan bij Defensie en de politie. Die ervaring breng ik op een serieuze manier over zodat een klant fysiek en mentaal sterker wordt. Ik ben altijd eerlijk, want ik wil dat mijn klanten in zichzelf blijven investeren om het vol te houden, ook als je niet meer bij mij traint. Daarnaast is gezonde voeding heel belangrijk en geef ik altijd een persoonlijk voedingsadvies voor een maximaal succes."
Bij Star Training kun je terecht voor een 45-dagenprogramma. "Beginnen met trainen, is een van de moeilijkste dingen en met dit programma kan ik je daarbij helpen. De meeste klanten komen voor het 90-dagenprogramma. Je traint intensief met een vast trainingsschema en veel persoonlijke aandacht. De programma's kunnen in groepsverband of een-op-een. En ik geef personal training met maar één doel en dat is het doel van de klant. Door te sporten wordt je energielevel weer hoger en kun je het beter volhouden. Als je bij mij komt trainen, weet ik dat ik je leven blijvend kan veranderen; daarbij word je sterker en slanker en krijg je meer zelfvertrouwen."