Werken met ouderen maakt blij.
Werken met ouderen maakt blij. Foto: Amaris

Werken in de ouderenzorg bij Amaris: veelzijdig en uitdagend

REGIO Waarom kiezen zorgmedewerkers voor werken bij Amaris? Gaat het om de ruimte die Amaris medewerkers biedt om zichzelf te ontwikkelen? Of om het persoonlijke contact met ouderen dat werken in de ouderenzorg zo waardevol maakt? Of de veelzijdigheid in zorgbanen bij kleinschalige woonzorglocaties, verpleeghuizen, revalidatieafdelingen en in de thuiszorg? Warda, Berna en Carla vertellen hierover.

“Als wijkverpleegkundige ben ik de spin in het web in de zorg voor de thuiszorgcliënt. Ik vind het uitdagend om deze zorg samen met het team in goede banen te leiden. Amaris biedt mij veel vrijheid bij mijn werkzaamheden. Ik krijg bovendien veel mogelijkheden om mij te ontwikkelen. Zo heb ik bij Amaris mijn diploma voor Verzorgende en Verpleegkundige gehaald en de HBO-V-opleiding afgerond”, laat Warda El Jari weten.

Carla Keijzer: “Mijn werk als woonzorgbegeleider in een kleinschalige woonvorm in Arkemheen is divers. Ik verzorg en begeleid de bewoners, maar zorg samen met de woonassistent ook voor het eten. Daarnaast ondersteun ik bij activiteiten die voor de bewoners worden georganiseerd. Als ik bij het contact met de bewoners een twinkeling in hun ogen zie, maakt dat mij blij.”

“Ik vind het fijn om te werken bij Schoonoord, een kleine en warme zorglocatie. Omdat je voor een kleine groep bewoners zorgt, ken je ze allemaal en kun je hun een echt thuisgevoel geven. We werken steeds meer zelforganiserend om de zorg rondom de bewoners zo goed mogelijk te coördineren. We maken zelf de roosters en verdelen de taken. Zo krijg je veel vrijheid om invulling te geven aan jouw functie”, aldus Berna Pleijsant.

Ontdek Amaris

Interesse in een baan bij Amaris? Of meer weten over de verkorte opleiding tot verzorgende die Amaris in mei start? Neem contact op via vacatures@amaris.nl of 085-021 3120. Kijk ook op werkenbijamaris.nl of bezoek onze banenmarkt op 16 maart in De Veste in Naarden.