Afbeelding
Foto: Merem

Open dag op 16 maart

Merem Medische Revalidatie bouwt aan toekomst

HILVERSUM Merem Medische Revalidatie biedt medisch-specialistische (long)revalidatie aan kinderen, jongeren en volwassenen. Tevens biedt Merem behandeling van ernstige obesitas en diabetes bij kinderen. Dagelijks worden er honderden mensen geholpen met hun revalidatietraject, om hen op de best passende manier (weer) mee te laten draaien in de maatschappij. Dit gebeurt op de zorgcampus in Hilversum en in meerdere vestigingen in Almere en Lelystad.

Susanne van Vegten, voorzitter RvB Merem: "Revalideren bij Merem is meer dan alleen herstellen, het is topsport en in veel gevallen een grote toevoeging aan kwaliteit van leven."

Stem patiënt

Binnen Merem wordt er écht geluisterd en intensief samengewerkt om persoonlijke doelen te behalen. Hierbij is de patiënt de belangrijkste schakel in het interdisciplinaire team en wordt er met alle expertises samen gewerkt aan een persoonlijk behandelplan en specifieke vooruitgang. De stem van de patiënt is waar wij naar luisteren en blijft doorslaggevend, zelfs als communiceren (nog) lastig is. Onze experts denken in mogelijkheden, creëren oplossingen, geven nooit op en doen er alles aan om doelen te laten behalen.

Zorgcampus

Door een fusie tussen behandelcentrum Heideheuvel en revalidatiecentrum De Trappenberg is er gebouwd aan een groot expertisecentrum op het gebied van medische revalidatie in Midden-Nederland: Merem Medische Revalidatie. Er wordt hard gebouwd aan de toekomst, letterlijk middels een zorgcampus waar zorg-, behandel-, onderwijs-, sport- en opvangfaciliteiten hand in hand gaan.

De maand maart staat in het teken van de Week van Zorg & Welzijn. Merem introduceert haar nieuwe huisstijl en compleet vernieuwde website, er worden diverse nieuwe afdelingen geopend én de deuren worden letterlijk open gezet middels drie symposia en een grote open dag op zaterdag 16 maart.

Kom kennismaken met Merem Medische Revalidatie! Je bent van harte welkom op zaterdag 16 maart op de Soestdijkerstraatweg 129 in Hilversum.