NurseStation Talent

REGIO NurseStation Talent is ontstaan vanuit nursestation.nl, een grote community voor en door verpleegkundigen en verzorgenden. Maandelijks bezoeken 26.000 leden de website of Facebookpagina om informatie en advies over beter eten, beter bewegen en beter werken te halen. Daarmee staan we in de Top 3 in Nederland.

Ons team Midden Nederland bestaat uit zorgverleners en medewerkers die beschikken over kennis van de zorg en uitgebreide verbindingen met de arbeidsmarkt. Er is steeds meer werk in de zorg. NurseStation Talent is er om zorgverleners te vinden en te behouden voor de zorg.

biedt verpleegkundigen en verzorgenden werk dat beter past bij hun persoonlijkheid, hun eigen ontwikkeling en beschikbaarheid. Op deze manier ligt de regie over het verloop van hun carrière steeds meer in hun eigen handen dan bij de werkgever.

NurseStation is een persoonlijke coach. Zij begeleiden je langs de verschillende stations die je passeert. Tegelijkertijd ontwikkelen en koesteren zij met jou je talent, zodat je op de lange termijn met veel werkplezier lekker bezig blijft.

"Alles wat wij doen voor je is gratis. Wij betalen je op basis van de CAO van onze opdrachtgever, plus de extra's die wij graag met je doorspreken. Jij bepaalt. Wij bieden je díe vorm van werk aan die het beste past bij jouw wensen met de juiste balans qua locatie, reistijd en aantal werkuren. Dat kan zijn als flexwerker, uitzendkracht of gedetacheerde. Liever een vaste baan? NurseStation Talent bemiddelt je naar een vaste baan bij een werkgever die bij je past door werving en selectie. Niet alleen inhoudelijk met de vacature, maar ook met de bedrijfscultuur en de 'klik' met je toekomstige leidinggevende."

Je vindt ons op www.nursestation.nl, 088-1418000, info@nursestationtalent.nl of in onze vestiging in Utrecht aan de Euclideslaan 60.