Afbeelding

Hoorstudio Gooise Meren Hoorspecialist van 2018

GOOISE MEREN Hoorstudio Gooise Meren bestaat ondertussen alweer anderhalf jaar, en het gaat goed. De winkel wordt steeds beter gevonden door slechthorenden én de specialisten in de ziekenhuizen en audiologische centra. Dat wordt gezien in de hoortoestellenbranche.

Groot was dan ook de verrassing toen onlangs eigenaar Harrold Binnekamp een juryprijs won en zich 'Hoorspecialist van 2018' mag noemen. De prijs is toegekend vanwege het hoge niveau van professionaliteit, zorg en toewijding aan zijn cliënten. "Een mooie waardering voor mijn inzet", aldus Harrold. In zo'n korte tijd zo veel bereikt is een prestatie op zich.

Frisse start

Met al een paar mooie dagen achter de rug en het voorjaar in het verschiet trekken we er weer wat meer op uit. De natuur komt weer langzaam tot leven en maakt zich op voor een frisse start. Loopt u stiekem al een poosje te tobben met uw gehoor? Misschien is het nu wel de tijd om hier iets aan te laten doen en een frisse start te maken met hoortoestellen. Zomaar iedereen kunnen verstaan en horen wat er allemaal gebeurt, dat is pas een goed begin van het seizoen.

Bij Hoorstudio Gooise Meren kunt u altijd terecht voor een gratis hoortest en kunt u hoortoestellen gratis uitproberen. Dus wilt u er in 2019 weer helemaal bij horen, kom dan langs en laat u informeren.