Donderdag 2 januari nieuwjaarsduik bij de Zandzee.
Donderdag 2 januari nieuwjaarsduik bij de Zandzee.

Dinsdag 24 december

Kerstavonddienst

20.30 uur | Remonstranten
Naarden-Bussum

Feestelijke Kerstavonddienst o.l.v. ds. Claartje 20.15 uur kerk open, 20.3 uur aanvang dienst. Kerstmuziek m.m.v. dirigent, sopraan, violist, cellist en organist. Tieners en volwassenen welkom mét smartphones (verrassing!)

Kerstnachtdienst

22.00 uur | Wilhelmina Kerk
Bussum

Deuren open om 21.30 uur. Voorganger is ds. Riegonda van Welie-Kaai. Het thema is 'Toch klinkt er een lied'. De toegang is vrij.

Woensdag 25 december

Gratis kerstlunch

11.30 uur | De Schakel Naarden

Kom genieten van een feestelijke lunch, het kost helemaal niets. Welkom vanaf 11.30 uur. Wilt u mee-lunchen, laat dat dan even weten vanwege de boodschappen. 06-20221013.

Donderdag 26 december

Kerstconcert

15.30 uur | Grote Kerk Naarden

Kerstconcert in de feestelijk versierde Grote Kerk door vocaal ensemble Fioretto m.m.v. solisten en Wybe Kooijmans op orgel. Algehele leiding: Thijs Kramer.

Kerst instuif

16.00 uur | Spieghelwijck
Bussum

u bent van harte welkom voor een drankje en een hapje. Frisdranken € 0,50, alcoholische dranken € 1,-. We wensen alle buurtbewoners prettige feestdagen.

Vrijdag 27 december

Terugblik op het oude jaar

10.00 uur | Bellefleur Naarden

Een terugblik op het oude jaar met een heerlijke oliebol. Adres: Mackaylaan 11 a in Naarden. Info: 035-6953117 of www.wocbellefleur.nl.

Wandel je fit

12.00 uur | Bibliotheek Bussum

Sluit nu aan bij de actieve wandeling vanuit het centrum van Bussum. Wilt u starten met een wekelijkse groepswandeling om op een gezonde manier het weekend in te luiden? Wandel dan gezellig mee. Na afloop drinken we een kop koffie of thee. Meer info: 06-10481331.

Mattenspel

14.00 uur | De Zandzee Bussum

Ben jij een held op matten en hou je van een uitdaging? Doe dan vandaag mee met het mattenspel en laat je skills zien. Voor alle leeftijden. Deelname is gratis, je betaalt alleen toegang tot het zwembad.

Zondag 29 december

'Apocalypse Now: Final cut'

15.30 uur | Filmhuis Bussum

Coppola’s geoptimaliseerde bewerking van zijn Vietnam-klassieker uit 1979.

Maandag 30 december

Watervoetbal

14.00 uur | De Zandzee Bussum

Scoor jij de meeste goals met watervoetbal? Doe mee! Voor alle leeftijden. Deelname is gratis, je betaalt alleen toegang tot het zwembad.

Workshop

14.00 uur | Filmhuis Bussum

O.l.v. echte kunstenaars van Stichting Artes kunnen kinderen hun eigen filmposter maken.

Spelmiddag

14.00 uur | De Schakel Naarden

Kom gezellig rummikub of scrabble spelen.

Donderdag 2 januari

Naar de film

9.30 uur | Filmhuis Bussum

Afwisselend aanbod van circa 30 filmtitels per maand. Veel films met artistieke en/of culturele waarde. Filmhuis Bussum ligt in het centrum op enkele minuten lopen van treinstation Naarden-Bussum, bushaltes en parkeergarage. Brediusweg 1, Bussum.

Spelletjes

11.00 uur | De Zandzee Bussum

Een spel in het nijntjebad voor de allerkleinste kinderen. Deelname t/m 5 jaar. Deelname is gratis, je betaalt alleen toegang tot het zwembad.

Nieuwjaarsduik

14.00 uur | De Zandzee Bussum

Begin het jaar goed en neem een duik bij Sportcentrum de Zandzee. Doe vandaag mee met de nieuwjaarsduik. Alle leeftijden. Deelname is gratis, je betaalt alleen toegang tot het zwembad.

Doorlopende expositie:

Expositie 'Pop-iconen'

9.00 uur | Squash & Wellness
Bussum

Jan-Albert Ernsten exposeert t/m 28 december zijn expressieve olieverfportretten van diverse pop-iconen. Naast kleurrijke portretten zijn sommige artiesten ook geschilderd in krachtig zwart-wit. De schilderijen zijn te koop en 1/3 deel van de opbrengst gaat naar Stichting Esperanza Bolivia. Op www.ap-arts.nl vind je een overzicht van alle werken.

En verder:

Vrijwilligerscentrale zoekt:

Wereldwinkel Bussum zoekt een bestuurssecretaris, je zorgt voor de bestuurlijke pijlers van de organisatie. Heb je binding met onze waarden dan komen we graag met je in contact.

Het voedselbankwinkelteam versterken, je bent sociaal bewogen en je helpt een ander graag. Je begeleidt klanten van de voedselbank tijdens het winkelen. We werken in shifts van maximaal 2 uur.

Wijkpost De Schakel serveert iedere 3e woensdag van de maand voor bezoekers een driegangenmenu. Wij zoeken een chef de cuisine die samen met ons team dat menu op tafel zet.

De Antonius Hof. Houdt u ook zo van schilderen en heeft u op donderdag een uurtje over om onze dementerende bewoners te helpen om hun oude hobby uit te oefenen tijdens de schildervereniging?

www.vcgooisemeren.nl









kerst instuif