Eigenaar Rienk van den Brink in De Kookwinkel waar je geweldige aanbiedingen hebt.
Eigenaar Rienk van den Brink in De Kookwinkel waar je geweldige aanbiedingen hebt. Foto: © Bob Awick

De Kookwinkel sluit definitief deuren

BUSSUM De Kookwinkel aan de Nassaustraat gaat na zes jaar definitief dicht en daarom is er een opheffingsuitverkoop op de pannen en kookartikelen.

In De Kookwinkel heb je alles op het gebied van koken, bakken, braden, stoven, grillen, wokken en roken. Daarnaast is er ook een uitgebreid assortiment kookbenodigdheden zoals hoogkwalitatieve messen als steak- en kaasmessen, messenblokken, peper- en zoutmolens, glaswerk, theepotten, thermobekers en kannen, Spirelli om van courgette en wortel spaghetti te maken en pruttelpotjes zoals een percolator. De Kookwinkel is een echt kookparadijs met de beste en voordeligste aanbiedingen.

Kortingen tot 60 procent

"In De Kookwinkel hebben we nu al veel goede aanbiedingen met zeer voordelige prijzen", vertelt eigenaar Rienk van den Brink. "We hebben koopjes van bekende merken zoals Valira, Bredemeyer, Spring en Weis keukenhulpjes en cadeauartikelen. Op onze meest verkochte producten van de afgelopen dertien jaar, en dat zijn de Valira vis-, grill-, koeken- en crêpepan en braadslede, geven wij nu kortingen tot 60 procent. Valira is vervaardigd in Spanje en is gegarandeerd 100 procent vrij van de schadelijke stoffen zoals PFOA, waar de laatste tijd veel om te doen is."
Rienk is zijn loopbaan begonnen als eigenaar van platenwinkel Pro Disco in de jaren 60. Door de komst van internet en het (illegaal) downloaden heeft hij besloten de winkel in te ruilen voor een kookwinkel. Samen met toenmalig eigenaar Frans Dieleman zijn ze als compagnons de Dima winkels gaan exploiteren. Inmiddels is Rienk alweer enkele jaren zelfstandig ondernemer.

Dima Kookvoordeel

"Het huurcontract loopt volgend jaar op vrijdag 31 januari af. Mede door mijn leeftijd van 65 jaar heb ik geen zin om een meerjarig huurcontract te tekenen. Ook heb ik nog een winkel in Huizen, die al meer dan dertig jaar bestaat, en daar blijf ik werken. Ik nodig alle klanten uit Bussum uit om Dima Kookvoordeel aan de Kerkstraat 7 in Huizen te komen bezoeken."

De Kookwinkel isvoor iedereen eenecht kookparadijs

Beste prijzen op kookgebied

"Kom langs in de winkel voor de beste producten op kookgebied voor de beste prijzen. De collectie is heel uitgebreid, dus een bezoek aan de winkel is echt een aanrader. Ook staan we altijd voor iedereen klaar, denken mee met klanten en helpen om nieuwe ideeën en inspiratie op te doen. En zeker voor de kerstdagen kun je hier in De Kookwinkel de leukste en beste cadeaus kopen voor zeer voordelige prijzen en in januari is dan de opheffingsuitverkoop."

Gezien het succes in Bussum met alle kortingen begint Rienk vanaf volgend jaar in Huizen met een spectaculaire verkoop met grote kortingen op veel producten. "De beste prijzen op kookgebied en in januari is dan de definitieve opheffingsuitverkoop in Bussum met kortingen tot wel 80 procent."

De Kookwinkel zit aan de Nassaustraat 16 in Bussum, 035-692 03 80, en is open op maandag van 13.00 tot 18.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.