Kerststukjes maken in Muiden

MUIDEN Hennie Vedder begeleidt op woensdag 18 december het kerststukjes maken in de bibliotheek.

Iedereen kan creatief bezig zijn met het thema 'Kerst'. Deelnemers mogen zelf een bakje of schaal meebrengen, een snoeischaar en mesje en eventueel versieringen. Graag aanmelden, de activiteit is gratis en duurt van 10.00 tot 12.00 uur. Na de themaochtend kan er samen worden geluncht. Hiervoor wordt 5 euro berekend. Hiervoor opgeven kan bij de balie of bel 0294 - 264 768 of muiden@bibliotheekgooienmeer.nl.


Kerstmarkt deze zondag in Bussum

BUSSUM Op de Nassaustraat en Nassaulaan wordt zondag 15 december tussen 12.00 en 18.00 uur een kerstmarkt gehouden.

In het centrum zijn kramen, livemuziek, de kerstman komt langs en er is glühwein. Alle winkels zijn in mooie winterse sfeer aangekleed.


Kerstborrel en shoppen in de Kapelstraat

BUSSUM De ondernemers in de Kapelstraat houden zaterdag 14 december tussen 14.00 en 19.00 uur een evenement om te borrelen en te shoppen.

Er is livekerstmuziek, gezellige overdekte terrassen met heaters, kraampjes met leuke koopjes en er zijn kinderactiviteiten.


Rondje met de arrenslee

BUSSUM Een jaarlijkse traditie op de Vlietlaan is het rondje met de arrenslee. Dit jaar komt de Kerstman op zaterdag 14 december naar Bussum voor een hele gezellige middag.

De arrenslee is geheel gratis en wordt aangeboden door de ondernemers van Rondje Noord. Opstappen kan tussen 12.00 en 16.00 uur op de Vlietlaan ter hoogte van de winkel van Bang en Olufsen Hegeman. Ook de ondernemers verderop in Bussum, aan de Laarderweg, bieden ritjes aan met de arrenslee.