Spelerswisselingen bij HCAW

bussum Werpers Kaj Timmermans en Chris Pfau zijn vertrokken bij HCAW. Timmermans maakt de overstap naar CuraƧao Neptunus, Pfau keert terug bij Hoofddorp Pioniers.

Afgelopen week is de transferperiode in het Nederlandse honkbal verstreken. Binnen de Bussumse ploeg is dus het een en ander gewijzigd. Na het goede seizoen van dit jaar, waarin voor het derde jaar op rij de play-offs werden bereikt, besloten vier spelers op een lager niveau te gaan spelen of de honkbalsport in het geheel te verlaten. Eveneens een viertal spelers, waaronder de twee hierboven genoemden, komt volgend seizoen uit voor een ander hoofdklasseteam. Oliver van der Wijst Severino zet zijn honkballoopbaan in het buitenland voort. Hij komt volgend seizoen uit voor het Italiaanse Nettuno.
Naast een aantal niet terugkerende spelers wordt de selectie komend seizoen ook versterkt met een aantal bekende en nieuwe namen. Zo keren Linoy Croes en Kevin Dirksen terug in de Bussumse vallei. Net als Dirksen keert Brennan Nijhof (voorheen speler van onder meer Hoofddorp Pioniers) na een aantal jaar er tussenuit te zijn geweest weer terug in de honkbalsport.
Een overzicht van de vertrekkende spelers en nieuwkomers staat hieronder. Mogelijk komen er nog versterkingen.

Nieuwkomers: Leandro Anasagasti, Nick Keur, Alexander Valdez, Luuk ter Beek, Arthur Bonevacia, Linoy Croes, Chris Stuart, Johannes Verroen Garcia, Kevin Dirksen, Brennan Nijhof, Gio de Graauw, Pascal Zegwaard.
Vertrekkers: Timo van Ancum, Norbert Jongerius, Chris Pfau, Ruendrick Piternella, Kaj Timmermans, Seb Visser, Gillian Wernet, Oliver van der Wijst Severino, Renaigel Martis, Jiorgeny Casimiri, Arij Fransen.