PlatteTV is een mooie en overzichtelijke winkel met tv's en audio.
PlatteTV is een mooie en overzichtelijke winkel met tv's en audio. Foto: Playseat

PlatteTV is gespecialiseerd in nieuwste modellen van bekende merken

NAARDEN PlatteTV, dé TV-winkel van Nederland, heeft begin van het jaar Televisiewinkel.nl overgenomen.

"Televisiewinkel.nl was van Tom Coronel en is failliet gegaan", legt Evert C. Meeuwissen uit. Evert is algemeen directeur van moederbedrijf New Retail Company dat de winkel heeft gekocht. "Tom blijft voorlopig het gezicht van onze winkel omdat we de overgang van Telvisiewinkel.nl rustig willen laten verlopen, zodat straks iedereen weet dat we hier zitten met PlatteTV en onze barbecueshop." De winkels worden ondersteund door de webshops PlatteTV.nl en Allesvoor BBQ.nl.
"In de verbouwde winkel hebben we alles op het gebied van tv's, audio, Playseat Racestoelen en in de aparte BBQ-winkel staan de nieuwste barbecues van merken als Weber, Boretti en Big Green Egg en accessoires." PlatteTV is een mooie en overzichtelijke winkel met een huiselijke sfeer. "De tv's zijn zo geplaatst dat je ze comfortabel kunt bekijken en vergelijken. We zijn gespecialiseerd in de nieuwste en grotere modellen van Sony, LG, Samsung, Philips en een paar modellen van Panasonic. Ons personeel is zo getraind dat ze klanten altijd vakkundig, duidelijk en goed kunnen informeren over de modellen en met een persoonlijke benadering." Evert vertelt dat het specialisme van PlatteTV de vier B's zijn: Behoefte, Beleving, Belofte en Bewijs. "Voor ons is belangrijk wat de behoefte van de klant is. Je kunt hier rustig alle modellen bekijken. Dan volgt de beleving en dat gebeurt al als je de winkel binnenkomt. Daarnaast is natuurlijk ook het geluid belangrijk voor de beleving. Op audiogebied hebben we onder andere de merken Sonos, Heos en Yamaha. De volgende stap is de belofte. Het personeel weet wat de klant wil. Het gaat dan niet om de duurste televisie te verkopen, maar om de specifieke wensen van de klant. Die staan voorop. In de winkel hebben we televisies in verschillende prijsklassen en altijd met een prijsgarantie. Ook kun je het toestel binnen 14 dagen inruilen voor een andere. Als je bijvoorbeeld een 42 inchtelevisie hebt gekocht en er thuis achterkomt dat je liever een 55 inch wilt hebben, dan kan hij zonder problemen omgeruild worden. En als laatste het bewijs. Ons beste bewijs is dat we een 9,4-score hebben op Kieskeurig.nl. Onze visie en missie is om de beste winkel in televisies, audio en bbq's te zijn en dat we ook altijd innovatief blijven. De nieuwste modellen die op de markt zijn, vind je direct in onze winkel of online. Ook ruilen wij televisies in bij aankoop van een nieuwe. De oude televisie is bij ons geld waard. Ons team PlatteTV nodigt je uit om een kijkje te nemen in onze vernieuwde shop. Tot snel!"

PlatteTV, Bronsstraat 10, Naarden, 035 - 200 35 35. Voor informatie kun je een mail sturen naar naarden@plattetv.nl of kijk op www.plattetv.nl.