Afbeelding
Foto:

Elise Visser

Contentdesigner en planner,
39 jaar, woont in Bussum

Waar bent u druk mee?
"Met mijn eigen onderneming TijdWinst met Elise, samen met Hinke Veldhuizen."

Beste tip voor vrouwen die online werken?
"Laat jezelf zien en horen. Doe dit als jezelf en pas je niet aan naar je doelgroep."

Wat zou u doen met 100 euro?
"Met mijn twee jongens naar de Efteling gaan."

En een miljoen?
"Een lief sneeuwwitje huisje kopen met een heerlijke tuin zodat de jongens veilig buiten kunnen spelen en ik meer in contact ben met de natuur. Daarna investeren in mijn bedrijf zodat ik kan zorgen dat meer ondernemers hun verhaal zichtbaarheid kunnen geven op social media."

Wie verdient een pluim?
"Do van Do Nails & Bodycare uit Bussum. Do is op jonge leeftijd een zaak begonnen en is, naar mijn weten, vanaf de eerste dag succesvol, met altijd een volle agenda. Inmiddels bestaat haar zaak al ruim tien jaar. Wie ook een pluim verdient is Jocelijn van de gelijknamige winkel. Een sterke vrouw die op latere leeftijd haar droombaan gecreƫerd heeft."

Waar bent u vaak te vinden?
"Bij de Oude Brink op de Brinklaan. Dit is voor mij een inspirerende omgeving. Vooral die prachtige muur met pauwen en vogels. De pauw staat voor transformatie en dat is wat ik ook bij mijn klanten wil bereiken."

Goed gesprek?
"Met Anouk en Lady Gaga. Beide vrouwen laten zich zien zoals ze zijn. Ze durven hun creatieve geest de ruimte te geven, te experimenteren, op avontuur te gaan, voor hun mening uit te komen, kwetsbaar op stellen, van zich af te bijten en net even anders te zijn."

Wilt u ook in de OnderOns?
Mail de redactie!