Voor de styling store is gekozen voor het thema 'Luxury Living'.
Voor de styling store is gekozen voor het thema 'Luxury Living'. Foto: Bob Awick

Inspirerende en stijlvol ingerichte showroom in Bussum

BUSSUM "Na ruim tien jaar met veel inzet, plezier en hard werken is onze handelsnaam Container-verkoop.nl uitgegroeid tot een succesformule in 't Gooi", aldus directeur-eigenaar Thomas van Meurs.

"Onze handelsnaam, Container-verkoop.nl, is ooit ontstaan door eigen import van grote partijen in- en outdoormeubels en woonaccessoires. Om ook in de toekomst onze snelgroeiende klantenkring nog beter van dienst te zijn, hebben wij besloten om het bedrijf op te splitsen in drie verschillende stylingstores."
"Allereerst gaat onze outletstore, Container-verkoop.nl, op reis en zal zich verschillende keren per jaar op wisselende locaties in midden Nederland presenteren. Ook de stylingstores in Bussum en Huizen zijn een compleet nieuwe weg ingeslagen onder de handelsnaam Home Island Interiors. Tegelijk met de invoer van onze nieuwe naam zijn beide winkels drastisch verbouwd en helemaal opnieuw ingericht. Voor de stylingstore aan de Huizerweg in Bussum is gekozen voor het thema 'Luxury Living' met het accent op bekende merken als Keijser & Co, Metropole, Cobra Art en Stout Verlichting in een luxe uitstraling. Voor wat betreft de winkel aan de Ambachtsweg in Huizen is het accent meer komen te liggen op 'Industrial Living'. In beide stylingstores kan iedereen in de inspirerende en stijlvol ingerichte showrooms fijn rondsnuffelen en worden de buffetkasten, bankstellen, eettafels, eetkamerstoelen, schilderijen, lampen en het ruime aanbod woonaccessoires altijd aangeboden met onze vertrouwde en voordelige prijs-kwaliteitverhouding en excellente service. Het is bij ons mogelijk om bijna alle meubels direct uit voorraad te leveren. Daarnaast kunnen we, qua maatvoering, materiaal en stoffering, ook meubels geheel volgens de individuele wens en voorkeur van een klant laten maken. En we geven altijd gratis en persoonlijk advies bij mensen thuis als ze dat graag willen."
"We zijn supertrots en blij met het resultaat van onze stylingstores", vertelt een enthousiaste Thomas. "Een resultaat dat wij nooit zonder onze trouwe klantenkring hadden kunnen bereiken. Het is ons dan ook een groot genoegen om eenieder met interesse voor styling en woonplezier uit te nodigen voor de feestelijke en spetterende Grand Opening op zaterdag 15 juni in onze Home Island Interiors in Bussum en Huizen." De deuren gaan om 10.00 uur wagenwijd open met een show met verrassend scherp geprijsde openingsaanbiedingen. "Iedereen is welkom om geheel vrijblijvend onder het genot van een gezellig drankje en hapje de nieuwste collecties te bekijken."

Home Island Interiors Luxury Living, Huizerweg 23, Bussum, 035-820 0966. Home Island Interiors Industrial Living, Ambachtsweg 2, Huizen, 035-523 4428. Informatie op www.container-verkoop.nl.