Gratis vermaak voor de kinderen.
Gratis vermaak voor de kinderen. Foto: Olivier Thijssen

Jaarmarkt Keverdijk verwacht zaterdag duizenden bezoekers

Een gezellige braderie voor jong en oud. De Jaarmarkt Keverdijk is op zaterdag 15 juni. Van nieuwe kleding tot tweedehands dvd's: alles is te koop.

NAARDEN Een geweldig leuke middag gegarandeerd voor wie de jaarmarkt op de Keverdijk bezoekt. De organisatie laat weten dat de markt inmiddels is uitgegroeid tot een evenement van formaat, met enkele duizenden bezoekers.

Op de markt staan ongeveer 145 kramen. Er zijn kramen van bedrijven die nieuwe spullen aanbieden en handelaren. Maar er staan ook veel buurtbewoners met tweedehandsspulletjes.

Leuke sfeer
De combinatie van professionele verkopers en particulieren geeft de markt een hele leuke sfeer. De buurt loopt uit, maar zeker ook van buiten de Keverdijk weten de mensen hun weg te vinden.

Behalve kleding, sieraden, gadgets, speelgoed, boeken en meer zijn er ook weer vele kraampjes met etenswaren: poffertjes, fruit en hapjes uit andere landen.

Muziek is er in de vorm van een koor, volkszangers en een band. De dag wordt afgesloten met een optreden van een dj.

Gratis draaimolen
De jeugd kan zich ook dit jaar weer vermaken met springen op een luchtkussen (dit jaar een stormbaan) of een ritje maken in de draaimolen. Gratis popcorn en suikerspinnen.

Muziek, kraampjes, hapjes en gezelligheid

Brandweer
De brandweer is, inmiddels traditioneel, aanwezig om een demonstratie te geven. De kinderen mogen ook zelf de brandslang vasthouden en natuurlijk op de foto met zo'n stoere brandweerman.
Als het lekker weer is, is het speelveldje met de brandslang een goede plek om lekker af te koelen.

Sponsors
De jaarmarkt wordt gesponsord door bedrijven uit Naarden. Dat maakt het voor de organisatie mogelijk om de dag op te luisteren met muziek en speeltoestellen voor de kinderen te huren.
Er zijn nog kramen te huur, zowel voor particulieren als professionals. De jaarmarkt wordt gehouden op de Evert de Bruijnstraat, Kolonel Verveerstraat en Majoor Kampsstraat in Naarden. De markt is zaterdag 15 juni van 9.00 tot 16.00 uur. Alle informatie is te vinden op www.jaarmarktkeverdijk.nl.