Sterker SDO komt toch tekort

BUSSUM Een sterker SDO met veel meer kansen heeft afgelopen weekend geen punten kunnen pakken tegen Alcides. De Bussumse hoofdklasser kwam met 2-3 tekort en moest de eerste plaats weer afstaan.

SDO startte al snel met druk zetten en was nagenoeg de hele wedstrijd beter. Voetballend kon het allemaal wel beter aan de kant van de Bussumers, maar het was voldoende om Alcides terug te dringen. Verrassend genoeg kwam Alcides wel op voorsprong. SDO rechtte na de tegentreffer de rug. Na meer dan een half uur voetballen kreeg het loon naar werken, maar nog voor rust herstelde Alcides de schade. SDO heropende na rust de jacht op doelpunten. De Bussumers waren vele malen beter dan Alcides en kwamen ook terug tot 2-2, maar kregen alsnog het deksel op de neus.

BFC vergeet punt te pakken

BUSSUM Voetballend was het goed en er waren zeker kansen op een goed resultaat, maar BFC heeft afgelopen weekend geen punten kunnen pakken tegen Delta Sports '95: 3-1.

BFC moest even op gang komen, maar toen dat eenmaal gebeurde was het erg gewaagd aan Delta Sports '95. Toch kwam de tegenstander voor rust al op 2-0. Na de rust stroopte BFC de mouwen nog eens extra op. Het scoorde nog een aansluitingstreffer, maar kwam verder tekort.

Gooische naast Breda

BUSSUM De hockeyers van Gooische hebben afgelopen weekend een punt overgehouden aan een spannend duel tegen Breda. De Bussumse overgangsklasser stapte tegen de concurrent met 2-2 van het veld.

De twee teams waren erg aan elkaar gewaagd, waardoor de wedstrijd tot het laatst toe spannend was.

Nederlaag voor hockeysters

Een slechte start heeft Gooische afgelopen weekend de kop gekost tegen Rood-Wit: 5-3. Gooische startte zwak, maar kwam toch terug van de achterstand. Daarna kon Rood-Wit weglopen.