Afbeelding

Rookvrij Challenge start

REGIO Daag je sportclub, buurthuis, speeltuin, het schoolplein, de kinderboerderij of het kinderdagverblijf uit om rookvrij te worden. Dat is kort gezegd het doel van de 'Rookvrij Challenge' waarmee de GGD en Tergooiziekenhuizen komende woensdag van start gaan.

Met de Rookvrij Challenge roepen GGD en Tergooi inwoners op om organisaties uit te dagen rookvrij te worden. Dat moet er weer toe leiden dat de kinderen in onze regio rookvrij opgroeien. Want hoe minder mensen je ziet roken, hoe minder vanzelfsprekend het wordt om zelf te gaan roken, zo is de gedachte. Meedoen kan op www.rookvrijchallenge.nl.


Drukbezochte jeugddag HCAW

BUSSUM HCAW heeft een succesvolle open dag voor de jeugd achter de rug. De Bussumse honk- en softbalclub verwelkomde afgelopen zondag zeker dertig jonge deelnemertjes.

De deelnemers leerden de eerste kneepjes van de honk- en softbalsport kennen. Er werden enkele vang-, gooi- en slagtechnieken aangeleerd. De deelnemers hadden er de grootste lol mee. Met de open dag probeert HCAW jonge jeugd warm te maken voor de honk- en softbalsport. Vanaf komende zaterdag starten er gratis proeftrainingen.


OnderOns met Ed de Jonge

NAARDEN In de krant van 2 januari heeft abuis een verkeerde foto in de rubriek OnderOns gestaan.

In de rubriek was aandacht voor Ed de Jonge, wijnhandelaar bij Ruijsdael Wijnen in Naarden. Op de foto stond per ongeluk Erik Klein Woolthuis, eigenaar van deze wijkwinkel. Hierbij alsnog een mooie foto van Ed de Jonge, proostend op het nieuwe jaar.