Emma van Ekeren, Willem Hogenbirk, Nelis Kwarten en Sanne Smallenburg.
Emma van Ekeren, Willem Hogenbirk, Nelis Kwarten en Sanne Smallenburg.

Gooise Schoonmaakshop geopend

BUSSUM De Gooise Schoonmaakshop heeft sinds 1 januari de deuren geopend aan de Laarderweg 118. Klanten kunnen hier terecht voor schoonmaakartikelen en -middelen van professionele kwaliteit. In combinatie met een goed advies wordt schoonmaken hierdoor makkelijker én sneller.

Willem Hogenbirk is de eigenaar van de gloednieuwe winkel. Hij staat voor iedereen klaar om advies uit te brengen op het gebied van alle vragen over schoonmaken. Om iets echt goed schoon te krijgen is het gebruik van het juiste schoonmaakmiddel een vereiste. "Wij verkopen alleen professionele schoonmaakmiddelen waarmee echt goed resultaat wordt behaald. We hebben bijvoorbeeld tapijtreinigers, ontvetters, ontkalkers, ontstoppers en wasmiddelen. Voor iedere schoonmaakklus bieden wij een geschikt product." De Gooise Schoonmaakshop heeft ook alles in huis om de schoonmaakklussen goed aan te pakken. Denk hierbij aan bezems, vloerdweilen, schoonmaakdoeken, wissers en meer.
Stofzuigers van de betere merken staan netjes opgesteld in de winkel. Hier zien we enkel hoogwaardige kwaliteitsmerken zoals Numatic, AEG en Nilfisk. Stofzuigonderdelen zoals zakken, filters en zuigmonden zijn voor ieder merk verkrijgbaar. Er worden ook tapijtreinigers en waterzuigers verhuurd.
Hogenbirk is daarbij dealer van WPRO. Dat betekent dat consumenten voor allerlei onderdelen voor wasmachines, vaatwassers en koelkast terecht kunnen in Bussum. Van een nieuw bestekmandje in de vaatwasser tot een trillingsdempers voor de wasmachines; alles is verkrijgbaar. De shop kan ook kapotte stofzuigers maken, zelfs degene die niet in de winkel zijn aangeschaft. Tot slot is er een hoek ingericht met kleding voor de doe-het-zelver. Mooie werkbroeken, jassen en veiligheidsschoenen van merken zoals Snickers Workwear, Red Brick en Grisport zijn hier te koop.
De Gooise Schoonmaakshop heeft op iedere schoonmaakvraag een antwoord. "We helpen graag, ook op technisch gebied. Kom langs en ervaar het zelf," besluit Hogenbirk.