Zelfs met rolstoel op het ijs.
Zelfs met rolstoel op het ijs.

Stralende gezichten op ijsbaan

BUSSUM De organisatie van Bussum op IJs heeft deze kerstvakantie weer heel veel kinderen, tieners, ouders én grootouders op het ijs mogen ontvangen. Men kan dan ook met recht spreken van een succes.

De hele kerstvakantie was het dikke pret met heel veel activiteiten. Zo was er kabouterschaatsen voor de kleine kinderen, was er een 3-daagse schaatscursus voor grotere kinderen en konden anderen meedoen aan wedstrijdjes zoals ijshockey en curling. Ook in de bar was het erg gezellig met bijvoorbeeld muziek, karaoke, bingo en een lezing van bergbeklimmer Wilco Dekker. De nodige hapjes en drankje gingen goed naar binnen.

Bussumse IJsbaan laat zich dit jaar van haar meest veelzijdige kant zien

Op de ijsbaan werd erg gelachen door ouderen van de Zonnebloem die met rolstoel en al het ijs op gingen. Maar er werden ook fietsen op het ijs gezien. Gedanst werd er op de discoavond en bij het festival IJstijd waarbij het team van 100% NL Freestyle Ice Skating Tour een demonstratie gaf.

Zelfs de zangeres van het tv-programma House of Talent werd gezien in Bussum. Kortom; Bussum op IJs heeft haar meest veelzijdige kant laten zien. Het feest op de schaatsbaan gaat nog door tot en met 6 januari.

Bezoek van zangers uit het tv-programma House of Talent.
Baan lekker vol mensen die plezier maken.