Aandacht voor apps voor wandelen en fietsen

MUIDEN SeniorWeb houdt woensdag 15 mei tussen 10.00 en 12.00 uur een speciale themaochtend over wandelen en fietsen met navigatie.

Deze ochtend gaat over welke navigatie-apps er bestaan en wat je er mee kan als je gaat fietsen of wandelen. De entree is vrij. Na afloop kan er voor 5 euro geluncht worden met de Stichting Samen Doen. Opgeven kan op 0294-264 768 of muiden@bibliotheekgooienmeer.nl.


Rondleidingen over Joodse begraafplaats

MUIDERBERG Voor het tweede jaar op rij worden er weer rondleidingen verzorgd over de Joodse begraafplaats in Muiderberg.

Harry Mock vertelt dat er zo veel animo voor is dat hij al nieuwe data gepland heeft. De eerstvolgende zijn op vrijdag 17 mei om 14.00 uur en zondag 19 mei om 10.00 uur. De rondleidingen duren twee uur en zijn gratis. Maximaal 25 mensen kunnen per rondleiding meedoen. Voor personen die slecht ter been zijn, is de rondleiding minder geschikt. Aanmelden kan via e-mail: rondleidingjbm@gmail.com.


Piano Festival

NAARDEN Talentvolle masterstudenten én meesterpianisten zullen van zich laten horen tijdens het eerste Naarden International Piano Festival. Het festival wordt gehouden van donderdag 9 t/m zondag 12 mei.

Tijdens het festival zullen deze jonge pianisten zelf optreden, maar ook kennismaken met ervaren meesterpianisten. De optredens vinden plaats Bij Andreas.

www.naardenpianofestival.nl