Afbeelding
Foto:

Maatwerk door makelaar voor senioren

NAARDEN – Bart de Jong is makelaar in Naarden en gespecialiseerd in de begeleiding van (bijna) senioren. Zij bevinden zich in een levensfase, waarin reflectie op het toekomstige wonen van belang is. Is de huidige woning 'toekomstbestendig' of is het verstandig te verhuizen?

Mensen in hun derde levensfase (vanaf 60 jaar) wonen vaak al jarenlang in een huis dat grote emotionele waarde voor hen heeft, los van de financiële waarde die in de woning besloten zit. Daarnaast gaat de gezondheidssituatie een rol spelen bij het woongenot, en zijn er ook toekomstige financiële vooruitzichten om rekening mee te houden. Speciaal voor die mensen is Bart de Jong de partner om een eventuele volgende stap op de woningmarkt te begeleiden.

Vanuit zijn achtergrond als deskundige in Verandermanagement begeleidt Bart de Jong zowel mensen die willen verhuizen als kinderen van ouders die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Bart de Jong: "Ik merk dat mensen vaak wel nadenken over de toekomstige woonsituatie en daar twijfels bij hebben, maar dat zij de beslissing uitstellen, omdat ze niet weten waar te beginnen." Het complexe proces van afstemming van wensen en mogelijkheden vraagt veel tijd, begeleiding en aandacht van een makelaar. "Ik bied deze aandacht en neem alle tijd om de besluitvorming professioneel te begeleiden. Maatwerk is bij mij de standaard."

De verkoop van de ouderlijke woning na overlijden of opname in een verzorgingshuis vergt een specifieke benadering. Ook hiervoor kunt u bij Bart de Jong Makelaardij terecht.

Bel Bart de Jong voor een verblijvend kennismakingsgesprek: telefoonnummer 035 – 6214274. Of bekijk het filmpje op www.bartdejongmakelaardij.nl