Foto Bob Awick
Foto Bob Awick Foto: Bob Awick

Vanaf 1 december schaatsen op de Schoutenwerf

MUIDEN Schoutenwerf organiseert in combinatie met Muidercompagnie en Fortevenementen een schaatsbaan op de Werf in Muiden.

Er is een 375 vierkante meter grote schaatsbaan van echt ijs aangelegd met daarnaast een verwarmde tent waar je in winterse sferen kunt genieten van bijzondere hapjes en drankjes.

Het evenement is op het terrein van de Schoutenwerf aan de Hellingstraat 30 van zaterdag 1 december tot en met zondag 6 januari. Er kan dagelijks geschaatst worden. Ook worden er curlingcompetities en ijshockeywedstrijden georganiseerd, elke week een georganiseerde borrel, kinderdisco en kunnen er bedrijfs- of groepsarrangementen geboekt worden waarbij de Muidense Winterspelen onder het genot van een hapje en drankje centraal staan.

Voor actuele informatie over activiteiten en baaninformatie kijk op www.schaatsenopdewerf.nl of check de Facebookpagina 'Schaatsen op de werf'.


Han ter Heegde paar dagen thuis na val van fiets

BUSSUM Burgemeester Han ter Heegde is gisterenmiddag van zijn fiets gevallen. Hij maakt het goed, maar is wat gekneusd en zal een paar dagen thuis moeten blijven om bij te komen.

De gemeente laat weten dat Ter Heegde de komende dagen hierdoor niet bij publieke optredens aanwezig zal zijn. Morgen (woensdag) zal Charles Wiss, plaatsvervangend voorzitter van de raad, Nico Schimmel installeren als nieuwe wethouder.

De burgervader hoopt volgende week weer aan het werk te gaan.