Zingen in de tuin van het Muiderslot.
Zingen in de tuin van het Muiderslot. Foto: Jasmijn Verhulst

Midzomerpicknick samen met De Meiden van de Kade

MUIDEN Iedereen kan in de pruimenboomgaard van het Muiderslot op donderdag 21 juni genieten van de langste avond van het jaar tijdens de Midzomerpicknick.

Neem een goedgevulde picknickmand, dekentjes en je vrienden mee en zing uit volle borst mee met de liedjes van De Meiden van de Kade. Shantykoor De Meiden van de Kade zingt onder leiding van Vincent de Lange over de wrede zee, het zware zeemansleven, verre havens, de liefde en heimwee… Op het repertoire staan nummers van onder andere Rowwen Hèze, Jeroen Zijlstra, BLØF, De Dijk, Freek de Jonge, Ramses Shaffy, Thé Lau, de 3JS, Racoon en vele anderen. Er zijn ook liederen die speciaal voor het koor geschreven zijn of door dirigent De Lange zijn gearrangeerd. En geen zeemanslied zonder accordeon. Paulien Dekker en Annelies Verbist zijn twee zeer getalenteerde accordeonisten die voor het meeslepende effect zorgen.
De Midzomerpicknick begint om 18.00 uur en De Meiden geven om 18.30 en 20.00 uur een optreden. De entree is gratis en reserveren is niet nodig. De picknick gaat bij slecht weer niet door. Het Muiderslot laat op www.muiderslot.nl weten of het wel of niet doorgaat.