Varen op snelle RIB's tijdens Vaderdag.
Varen op snelle RIB's tijdens Vaderdag. Foto: Pampus

Vaderdag op Forteiland Pampus

MUIDEN Op Vaderdag, zondag 17 juni, belooft Forteiland Pampus het roer om te gooien voor alle vaders.

Niet meer in de file staan, geen ongemakkelijke stropdassen om of wéér eropuit gestuurd worden om het vuilnis buiten te zetten. Nee, als het aan Pampus ligt, beginnen op Vaderdag alle vaders aan een nieuwe en stoere levensstijl. Precies zoals James Brown het al bezong met 'Papa’s got a brand new bag!'

Stoere activiteiten

Forteiland Pampus laat op Vaderdag alles draaien om stoer eten en stoere activiteiten op het eiland. Of liever gezegd op het water, want daar gaan de snelste speedboten van de Waterhulpdienst vaders en andere familieleden een geweldig spannende ervaring geven. Er gaat loeihard geracet worden over het IJmeer. Zwemvest om en gesp je goed vast, want de snelle RIB's gaan zigzaggend onverwachte bochten maken op het water en dat gaat harder dan een achtbaan.

Maar de snelle speedboten zijn niet het enige waarmee Pampus van Vaderdag iets stoers maakt. Ook de barbecue wordt in de strijd gegooid, zodat er geluncht kan worden met sappige Beer Can Chickens! Een lekkernij waar de horeca van Pampus echt een feestje van maakt en waarvoor nog gereserveerd kan worden tot vrijdag 15 juni.
Natuurlijk ontbreken de gebruikelijke activiteiten niet zoals de Pampus Xperience, de gratis rondleidingen met een gids en het rondje Pampus met alle eyecatchers. Kortom, voor wie nog geen plannen heeft voor Vaderdag, is Pampus misschien wel de leukste place to be!

Meer informatie en kaarten bestellen voor de barbecue? Kijk dan op www.pampus.nl/events/vaderdag-2018.