Viering Sint-Maarten in De Palmpit

BUSSUM Wie zin heeft om Sint-Maarten te vieren maar dit niet alleen wil doen of samen een lampion wil maken, kan zaterdag terecht in De Palmpit. Er worden die dag allerlei activiteiten georganiseerd rondom het thema Sint-Maarten en tot slot volgt de optocht.

Zo kan er bijvoorbeeld onder begeleiding geknutseld en getekend worden. Om 17.00 uur, als de schemering intreedt, gaat de lampionnentocht van start.

Met de kindershowband van ViJos voorop gaat de stoet richting het winkelcentrum op de Koekoeklaan, vervolgens naar Vivium de Gooische Warande en tot slot weer terug naar De Palmpit.


Voorstellingen Spiegelcabaret al bijna uitverkocht

BUSSUM Het Spiegelcabaret treedt drie keer op in de Spieghelkerk. De vriendengroep heeft kennelijk al een grote fanbase, want alleen voor zaterdag 18 november zijn nog kaartjes te koop.

Het Spiegelcabaret is een cabaretgroep bestaande uit inwoners van Bussum. Zij maken cabaret over inwoners van het Gooi en vergelijkbare buurten. Met een knipoog wordt gekeken naar het reilen en zeilen in de buurt. De leden werkten maanden aan de nieuwe voorstelling.

Populair

"Deze groep is acht jaar geleden bij elkaar gekomen en heeft toen een voorstelling gemaakt die zeer enthousiast werd ontvangen. Ongeveer 1000 mensen hebben deze voorstelling toen bezocht," zo laten ze weten.

Kaartjes

Wie nog een kaartje wil kopen (à 17,50 euro) kan hiervoor terecht bij de Bussumsche Wijnkooperij op de Spiegelstraat 38c in Bussum.