HC Naarden behoudt staf

NAARDEN De staf van de heren van Hockey Club Naarden, waarmee dit jaar opzienbarende successen werden geboekt, blijft voor komend seizoen aan boord.

Onder leiding van coach Vincent van de Peppel werden de mannen niet alleen overtuigend kampioen in de 1e klasse en werd promotie naar de landelijke Overgangsklasse afgedwongen, ook werd de prestigieuze Silver Cup gewonnen. Een bijzondere dubbelslag die eerder alleen door het roemruchte Klein Zwitserland werd behaald.
"Heel HC Naarden is trots op de geweldig knappe prestaties van Vincent van de Peppel en zijn team", vertelt voorzitter Marc van Wijk. "We hebben alle vertrouwen om ook met hen het avontuur in de Overgangsklasse aan te gaan." De staf bestaat verder uit assistent-trainer/coach Jaap Overgaauw, looptrainer Wendy Visser en manager Peter Sirks.


Wijkschouw buurtplatform Parkwijk

NAARDEN De jaarlijkse wijkschouw van het buurtplatform Parkwijk wordt op zaterdag 23 juni gehouden. Inwoners kunnen nog tot en met donderdag 21 juni punten aangeven waar ze zich zorgen over maken.

De schouw wordt gehouden door leden van het platform samen met wijkwethouder Marieke Munneke Smeets en medewerkers van de gemeente. Samen fietsen ze door de straten om de openbare ruimte te bekijken. Aan de hand van de schouw wordt gekeken hoe het in de wijken is en waar iets te verbeteren valt. Bij deze schouw komen de volgende wijken aan de beurt: Oranje Nassaupark Noord en Zuid, Naardermeerkwartier, Ministerpark en Fortlanden. Suggesties voor plekken waar de delegatie zeker langs moet fietsen, kunnen gemaild worden naar: secretaris@parkwijknaarden.nl.


Concert in Grote Kerk

NAARDEN Jeugdstrijkorkest Het Cuypersensemble geeft zondag 24 juni om 15.30 uur een concert in de Grote Kerk.

Het concert is samen met cellist Charles Watt en organist Wybe Kooijmans. Een kaartje kost 12,50 euro.