Winterconcert in de Koepelkerk.
Winterconcert in de Koepelkerk. Foto: Picasa

Vrolijk winterconcert van ViJoS in de Koepelkerk

BUSSUM Show & Marchingband ViJoS tovert de Koepelkerk traditiegetrouw weer om in winterse sferen tijdens het winterconcert.

In de sfeervolle kerk brengt ViJoS, onder leiding van dirigent Christian de Jongh, op zaterdag 22 december een mix van licht klassieke stukken en vrolijke kerstnummers met leuke verrassingen.

ViJoS organiseert het welbekende winterconcert al jaren in Bussum en dit keer voor de eerste keer in de Koepelkerk. Elise Meeuwissen, pers en communicatie van ViJoS: "We speelden altijd in de Jozefkerk, maar door de verkoop van de kerk moesten we op zoek naar een andere plek en dat werd de Koepelkerk. Het is heel spannend voor ons, want de akoestiek is anders omdat de kerk veel groter is en dat wordt een grote uitdaging voor onze nieuwe dirigent Christian de Jongh. Ook hebben we nieuwe instructeurs voor de blazers, fluitisten en het slagwerk en voor hen is het ook een leuke en spannende ervaring."
ViJoS is al meer dan zestig jaar een bekend muzikaal gezicht in Bussum en omgeving. De band is geen onbekende in het concours- en taptoecircuit en is veel te zien bij avondvierdaagsen en evenementen, maar geeft ook met veel plezier concerten in verschillende genres.

Het winterconcert begint om 20.00 uur aan de Brinklaan 40 in Bussum. De inloop is vanaf 19.30 uur. Het concert is gratis en leuk voor jong en oud. Meer informatie over het concert en ViJoS staat op www.vijos.nl of op www.facebook.com/showmarchingbandvijos.