Eerste nederlaag voor voetballers NVC

NAARDEN De voetballers van NVC hebben afgelopen weekend voor het eerst een nederlaag geleden. De Naarders kwamen tegen Velsen met 0-1 tekort.

NVC speelde voetbaltechnisch een stuk beter, maar kwam tegen het hardwerkende Velsen wel knullig op achterstand door een eigen doelpunt. De Naarders kregen zowel daarvoor als daarna kansen om wat terug te doen, maar konden geen doelpunt maken. Tot overmaat van ramp speelde NVC ook nog eens een hele speelhelft met een ondertal na een rode kaart voor Giovanni Leons.

Na de rust vocht NVC voor wat het waard was, maar het lukte allemaal net niet voor de Naarders.

Komend weekend wacht de volgende horde. Dan speelt de ploeg tegen DSOV.


Speciale open zwemtraining voor kinderen met beperking

BUSSUM De KNZB en zwemvereniging De Otters Het Gooi hebben ervoor gezorgd dat op 10 november een speciale open zwemtraining wordt aangeboden voor kinderen met een beperking. Alle kinderen onder de 15 jaar met een visuele, verstandelijke of lichamelijke beperking kunnen meedoen en meer horen over wedstrijdzwemmen.

Deze open paralympische zwemtraining begint om 12.00 uur en duurt tot 13.00 uur. Bij de vereniging kunnen alle kinderen op elk niveau onder deskundige begeleiding training krijgen en kunnen ze meedoen aan wedstrijdzwemmen.

Josh Renkema traint ook in de Zandzee en is een enorm talent. Hij is geboren met een open ruggetje, maar zwemt als de beste. Na het behalen van zijn zwemdiploma ging hij naar De Otters Het Gooi. Hij bleek talent te hebben, want inmiddels zwemt hij bij de Paralympische Juniorenselectie van de KNZB. Hij droomt ervan om te zwemmen op de Paralympische Spelen.

Voor specifieke vragen en opgave mail naar: jeanet.mulder@knzb.nl of bel met het Team Sportservice 't Gooi, 06-11421327.