Goochelkunsten van de 15-jarige Espen en Luca.
Goochelkunsten van de 15-jarige Espen en Luca.

Goochelen en toneel tijdens SchakelTheaterCafé

BUSSUM Toneelvereniging De Schakel organiseert zondag het tweede Zondagmiddag SchakelTheaterCafé, een gezellige en laagdrempelige ontmoetingsplaats voor kleinkunstenaars en theaterliefhebbers.

Bij de eerste editie van het Zondagmiddag SchakelTheaterCafé namen twee singer-songwriter acts het publiek mee in hun eigen muzikale verhalen. "Het was een fijne middag met mooie muziek in een intieme setting", vertelt Sidney Durlacher, voorzitter van toneelvereniging De Schakel. "Dit keer staat er meer kleinkunst op het programma."

Goochelkunsten

"Toneelgroep Expressie uit Castricum bijt het spits af met de eenakter 'Babylotion' van Don Duyns, met Jessica Hüsslage en Martijn Kooistra. Daarna zal het publiek zich verbazen over de goochelkunsten van de twee 15-jarige jongens Espen en Luca, regerend Nederlands kampioenen goochelen in de categorie Junioren. Zij proberen hun nieuwste trucs uit in het SchakelTheater. De middag wordt afgesloten met een try-out van 'WirWar', de nieuwe theatervoorstelling van cabaretière Mariska Boer, die op zondag 4 november in première gaat."

Het Zondagmiddag SchakelTheaterCafé is van 15.00 tot 17.00 in het SchakelTheater aan de Huizerweg 58E. De toegang is gratis. De deuren openen om 14.30 uur, dus wees er op tijd bij want er zijn in het kleine theatertje slechts dertig plaatsen. De derde editie staat gepland op zondag 16 december. Geïnteresseerde acts kunnen zich nog aanmelden via www.toneeldeschakel.nl. De deelname is gratis.