Wilma, Anne, Bianca en zittend op de stoel Eliane van de kapsalon aan de Landstraat.
Wilma, Anne, Bianca en zittend op de stoel Eliane van de kapsalon aan de Landstraat. Foto: Bob Awick

Kapster Anne geeft stokje door aan Eliane

BUSSUM Kapsalon Anne wordt vanaf 1 oktober kapsalon Eliane. De afgelopen maanden is Eliane helemaal ingewerkt en nu staat zij te popelen om de zaak over te nemen.

Anne heeft 25 jaar lang in de zaak aan de Landstraat 12 gewerkt. Zij zal haar vaste klanten zeker gaan missen. Helaas moet zij wegens gezondheidsredenen nu stoppen met de salon. Iedereen die Anne nog gedag wil zeggen is van harte welkom komende zaterdag tussen 15.00 en 17.00 uur. Anne wil graag iedereen bedanken voor de klandizie.

Eliane Martin zal de zaak verder runnen met de twee vertrouwde kapsters Bianca en Wilma. Daarbij is ook nog ruimte voor een extra kapster. "Ik heb gezien hoe goed de kapsters zijn en hoe tevreden de klanten de deur uitgaan. De warme, huiselijke sfeer die hier hangt spreekt mij heel erg aan. Het zou fijn zijn als we het team met een extra kapster kunnen uitbreiden."

Eliane is zeker geen onbekende in het kappersvak. Ze heeft al meer dan 20 jaar ervaring. "Ik ben 43 jaar en woon al 17 jaar in Nederland. Ik ben geboren in Braziliƫ. In 2012 begon ik mijn eerste eigen zaak 'Het Kappershuis' in Hasselt. Die salon loopt inmiddels erg goed. Ik heb er heel veel zin in om nu in Bussum aan de slag te gaan en de zaak voort te zetten in de traditie van Anne. De eerste reacties zijn al heel erg positief te noemen. Ik zie dit echt als een nieuwe uitdaging en ik heb er heel veel zin in", vertelt ze enthousiast.

Bij kapsalon Eliane Bussum is iedereen met en zonder afspraak welkom. De salon is te vinden aan de Landstraat 12 naast de Nettorama en is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 8.30 tot 16.00 uur. Bel voor meer informatie met 035-69 182 25.