Afbeelding
Foto: Picasa

Een uitgelezen boek

Groet uit Bussum-Naarden 1908/2008

'Een eeuw verstreken', staat er ook nog achter de titel. Bruna Bussum maakte deze uitgave van HannaBoek Den Haag mogelijk.

Het is een langwerpig hardcover boek waarin vergrote ansichtkaarten van rond 1908 (sommige aan de afbeeldingskant beschreven) staan tegenover foto's in 2008 op ongeveer dezelfde plek gemaakt. 33 oude prentbriefkaarten van Bussum en 20 nieuwe foto's. Van Naarden: 20 oude en 12 nieuwe. Van deze 85 afbeeldingen zijn er op een viertal pagina's ook nog 40 klein afgebeeld en voorzien van een royaal bijschrift met aardige historische details. Roel Rozenburg van Hannaboek maakte de nieuwe foto's. Uitgever en fotograaf hebben ook voor andere plaatsen dit soort boeken gemaakt. Geen paginanummering. Als nieuw.

Wilt u dit boek kopen? Enige exemplaren zijn te koop voor 10 euro. Mail of bel Oosterom: oosteromnc@gmail.com of 035-6914336. Klaas Oosterom verkoopt uitgelezen boeken die mensen hem schenken. De opbrengst is voor een ontwikkelingsproject van silentwork.org in Mauretaniƫ.