Colette en Ruud van den Brink zijn de eigenaren van Squash & Wellness.
Colette en Ruud van den Brink zijn de eigenaren van Squash & Wellness.

'Sporten is gezond en je voelt je fitter en sterker'

BUSSUM Bij Squash & Wellness zijn drie fitnessruimtes gerenoveerd en voorzien van de nieuwste Technogym-apparatuur op het gebied van kracht- en duurtraining. "De apparatuur is bij uitstek geschikt voor beginnende en gevorderde sporters", aldus eigenaar Ruud van den Brink.

"We bieden als Premium Healthclub al jaren veel producten aan voor inspanning zoals squash, work-outs, groupcycling en ontspanning in body and mind-lessen zoals (hot)yoga en pilates. Naast de vertrouwde vrije fitness zijn er ook 'fitness'-groepslessen als Skill Running Classes. De Skill Athletic-zone is net verbouwd en daar kun je in groepsverband trainen op de Skill Mill, Skill Bike en Skill Row, gecombineerd met krachttrainingen op de allernieuwste apparatuur. Onze doelgroep is groot: zowel sportievelingen als niet-sportievelingen komen om te sporten en iedereen kan op zijn of haar eigen niveau trainen op de hightechapparatuur. Het is echt een feestje. Alle apparaten zijn gekoppeld in My Wellness Cloud. Door gebruik te maken van een Wellness Key of via de My Wellness App ben je verbonden en zijn jouw trainingsresultaten inzichtelijk voor jezelf en je trainer. Het systeem onthoudt hoeveel herhalingen en sets je hebt gemaakt op een toestel, maar ook hoeveel calorieën je hebt verbrand, de afgelegde afstand of het getilde gewicht."

Eenmaal verbonden kunnen leden meedoen aan 'Challenges', die door Technogym worden uitgeschreven. "We kunnen dan samen, als club, concurreren met andere sportclubs uit bijvoorbeeld Italië of Amerika. Maar we kunnen ook zelf Challenges uitschrijven", vertelt Colette van den Brink. "Degene die de meeste 'moves' maakt in bijvoorbeeld drie weken, kan een T-shirt, sporttas of een diner voor twee in onze Fit Food Bar winnen. Natuurlijk maak je meer moves door niet één keer in de week maar driemaal in de week te komen trainen. Die moves worden geplaatst in jouw eigen Wellness Account. Je kunt met de app ook een onderlinge competitie aangaan met andere leden van de club. Via een ladder in de app zie je dan welk lid bovenaan staat. De competitie en moves zijn een uitdaging om meer te komen sporten. Voor de minder sportievelingen is de My Wellness App ook een goede ondersteuning om eigen vorderingen te monitoren. Ga de uitdaging met jezelf aan. Het is zo fijn om je niet alleen fitter te voelen, maar ook om te 'zien' dat je veel fitter bent! Sporten is gezond en je voelt je daarna fitter en sterker."

Kijk voor meer informatie op www.squashenwellness.nl.

De competitie en moves zijn een uitdaging om meer te komen sporten