Eigenaar Dorien van Nieukerken.
Eigenaar Dorien van Nieukerken. Foto: Heart to Heart

Zondag is het Heart to Heart Yoga Festival

BUSSUM De tweede editie van het Heart to Heart Festival is op zondag 2 september. "Het wordt een dag vol inspiratie, beweging en ontspanning", vertelt eigenaar Dorien van Nieukerken.

Heart to Heart is al een kwart eeuw een begrip in 't Gooi en verzorgt inspirerende lessen, workshops en persoonlijke sessies op het gebied van yoga, meditatie, mindfulness, stress-management, persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit en life-style. Na het succes van de eerste editie, is het festivalprogramma dit jaar uitgebreid. "Tijdens het festival kun je meedoen aan diverse vormen van yoga zoals Hatha, Vinyasa, Yin, Critical Alignment, Restorative en Yoga Nidra, maar er is ook meditatie, mindfulness en emotioneel lichaamswerk."

Dorien en haar team openen het festival om 9.30 uur en van 10.00 tot 17.30 uur kun je ieder uur in vier verschillende zalen verschillende yogalessen volgen.
"Ook zijn er workshops, twee bijzondere ligconcerten met gongs en klankschalen met Spirit Connection en in de grote zaal zijn diverse lezingen met onder andere Jan Geurtz die vertelt over 'Verliefd aan Liefde' en Hannah Cuppen over haar boek 'Liefdesbang'. Kinderen zijn welkom voor de kinderyoga. De dag is feestelijk aangekleed met diverse stands met yogakleding en artikelen zoals essentiële oliën en diverse natuurlijke producten en een grote, paarse foodtruck met vegetarische snacks. De dag wordt gezamenlijk afgesloten met een uur Barefoot dancing. Tijdens het festival kun je meedoen voor een uurtje of de hele dag blijven.
Heart to Heart is gevestigd in het verzamelpand Heart House. In Heart House zijn er naast Heart to Heart nog zeventien huurders op het gebied van groei, persoonlijke ontwikkeling en welzijn waaronder therapeuten, masseurs, natuurgeneeskundige, psycholoog en orthomoleculaire arts. "Tijdens het festival is er ook een Open Huis van het Heart House en zijn alle praktijkdeuren geopend om kennis te maken met bijvoorbeeld een familiecoach of een van de opleiders van de coach-academy als je geïnteresseerd bent om zelf coach te worden."

De entree voor het festival is 20 euro. Aanmelden via www.hearttoheart.nl of mailen naar info@hearttoheart.nl.