Afbeelding
Rapper Leafs komt ook naar Bussum.

BUSSUM Ruim 50 artiesten staan zaterdag 15 en zondag 16 september op een van de podia van Bussum Cultureel.

Er zijn live optredens van Muziekvereniging 't Gooi, VIJOS, Tuta Tuta Ngamo, 6PM, Goverts Blues Band, The Bluebirds, Erwin Nijhoff, Van de Straatband, Dansschool Salsa Esencia, Leticia Y Su Rumbadama, Boemtack, Jessie Beretta, Bearcat, The NOT Band, Funky Friends, Nils Krake, BOOZ, de Prins Mauritsband, Vioollab, Jelly Jam Dance, Balletschool Cabriole, Dansschool Van Harten, Het Ruime Sop, SmartTease, Pro Musica, Toonkunst en Gebroeders de Witt, Britta Maria en De Nieuwe Muziekschool.
Op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur is er een Little Dance Valley met vele lokale dj's van de Gooische DJ School op het Veerplein. Om 15.00 uur staat Leafs op het podium van het Wilhelminaplantsoen. Om 19.45 neemt Soul! je terug naar het gouden tijdperk van de sweet soul music. In de Kapelstraat staat om 17.30 uur Colin Waters met flirty popmuziek.
Op zaterdag 15 september staat op de hoek van de Kapelstraat en de Havenstraat het Theater van de Mess uit Naarden Vesting. Het muzikale cabaretduo Hun presenteert 'Alles is wel'. En Marlous Lazal neemt je met 'Heimwee' mee op een muzikale rondreis met als uiteindelijke thuishaven Nederland.
Op zondag staat vanaf 13.30 uur een Bruggenconcert op het programma en nemen we u met licht klassieke muziek mee naar de magische zuidelijke landen. Britta Maria laat het Franse en het Nederlandse lied elkaar ontmoeten. Daarnaast staat ook de burgemeester op het podium en presenteren professionele musici en getalenteerde leerlingen van De Nieuwe Muziekschool delen uit o.a. de opera Carmen en Spaanse flamencomuziek. Op zondag treden op de Art Fair verschillende theatergroepen op. De voorstellingen worden gegeven In 'Parade'-achtige kleine theatertjes.

Kijk op bussumcultureel.nl voor het actuele programma.