Koopjesdag in dorpshart van Bussum

BUSSUM De Koopjesdag in het dorpshart van Bussum is op zaterdag 1 september.

Tijdens de Koopjesdag staan er tientallen kraampjes met de laatste koopjes van het seizoen tussen 9.00 en 17.00 uur in het centrum van Bussum.
Ook is er een bloemenmarkt en gezellige live muziek.


Cursus hardlopen bij
Tempo AV

BUSSUM Een gezond lijf, een goed gevoel en enthousiaste trainingsmaatjes. Dat is wat het hardloopcursus Yakult Start to Run bij Tempo AV biedt.

De cursus Yakult Start to Run is dé manier om te leren hardlopen zonder die moeilijke stap alleen te zetten.
"Het maakt niet uit of je nu al fit bent of niet. Of dat je (iets) te zwaar bent of prima op gewicht. Man of vrouw, jong of oud, totaal ongetraind of beginner. Wat wél uitmaakt is dat je niet alleen van start gaat en de juiste begeleiding krijgt," aldus de hardloopclub uit Bussum.

Zaterdag 8 september

Bij Tempo AV op Sportpark Zuid in Bussum begint op zaterdag 8 september de nieuwe cursus die gebaseerd is op de technieken van 'Bewust Hardlopen'.

Maatjes

"Enthousiaste trainers en gezellige loopmaatjes wachten je elke zaterdag op voor een energieke training op de hei, in het park, het bos of op de atletiekbaan. Je conditie verbetert en dat voel je: je wordt steeds fitter! Elke kilometer verbrand je een flinke hoeveelheid calorieën."

Begeleiding

"Met de Yakult Start to Run train je tweemaal per week onder professionele begeleiding. Ook krijg je huiswerktraining mee met ondersteuning via de Start to Run app met audiocoaching, het speciale Start to Run Magazine vol beginnerstips en weetjes, drie edities van het tijdschrift Runner's World, vier maanden lid van de Atletiekunie zodat je verzekerd bent tijdens de trainingen en korting op de producten van de Atletiekunie voor 49,50 euro."

Tempo AV heeft woensdag 5 september vanaf 19.30 uur een informatiebijeenkomst. Daar kunnen nieuwe deelnemers vragen stellen aan de trainers. Direct opgeven kan via yakultstarttorun.nl.