Openluchtfilm Battle of the Sexes.
Openluchtfilm Battle of the Sexes.

Film voor jong en oud

Voor de filmliefhebbers

Traditiegetrouw opent Bussum Cultureel samen met de Tindal Stichting en Filmhuis Bussum het weekend van Bussum Cultureel met een film in de open lucht.

Op vrijdagavond 14 september staat het grote scherm klaar en wordt er onder de hopelijk heldere sterrenhemel de heerlijke film Battle of the Sexes getoond.
In de film schitteren Emma Stone en Steve Carell als Billie Jean King en Bobby Riggs, die ooit tegen elkaar de legendarische tenniswedstrijd speelden die een groots evenement in de Amerikaanse sportgeschiedenis bleek te worden.

Locatie: de tuin van de Tindal Villa, Nieuwe 's Gravelandseweg 21 in Bussum.
Ontvangst: vanaf 19.30 uur, film begint om circa 20.30 uur.
Toegang: gratis. Stoelen en dekens zijn te huur.
Tip: vanwege de grote belangstelling is het aan te raden op tijd te komen.

NIEUW: Voor de allerkleinste filmliefhebbers

Samen met Fier en Filmhuis Bussum wordt er op zondagochtend 16 september voor de eerste keer een peuterfilm-voorstelling op Fort Werk IV georganiseerd. Voor de allerkleinsten is er een doorlopende filmvoorstelling van Het Molletje in de speciaal voor deze ochtend gecreƫerde mini-bioscoop in de Poterne.

Ouders en grootouders kunnen ondertussen een kijkje nemen in, op en rond het deze zomer gerestylede Fier, voorheen Vernissage, en alles horen over de historie van het bijzondere fort.

Bezoekers zijn welkom van 9.30 tot 11.30 uur aan de Dr. A. Kuyperlaan 1a in Bussum. De toegang is gratis.