Aanmelden voor film The Trip to Spain met diner in Filmhuis Bussum.
Aanmelden voor film The Trip to Spain met diner in Filmhuis Bussum.

Donderdag 26 juli

WerkZoekersServicePunt

9.00 uur | De Palmpit Bussum

WerkZoekersServicePunt in De Palmpit elke donderdag 9.00-12.00 uur Palmpit Bussum Koekoeklaan 3

Orgelconcert

20.15 uur | Grote Kerk Naarden

Orgelconcert door Jaap Zwart "Bach als inspiratiebron". Entree € 8,50 (€ 7,- C.J.P. en 65+).

Vrijdag 27 juli

'Workshop Hoeden maken'

9.30 uur | deMess Naarden

Zomer in deMess op vrijdag 27 juli. Hoeden maken met Cathrien Sturm. Maximaal 8 pers. Aanvang: 09.30 uur. Prijs incl. lunch, koffie en thee: €75,-. Aan het eind van de dag ga je met een prachtige zelfgemaakte hoed naar huis. Opgeven: info@cathrienstrumhoeden.nl.

SeniorWeb Inloopspreekuur

10.00 uur | Bibliotheek Bussum

Elke vrijdagmorgen van 10.00-12.00 zit een team computerdeskundigen van SeniorWeb voor u klaar om uw vragen op het gebied van computers, laptops, tablets of smartphones te beantwoorden. Geen kosten.

't Bussums GeheugenHuis

10.00 uur | Wijkcentrum Uit-Wijk Bussum

't Bussums GeheugenHuis is een ontmoetingsplek, bedoeld voor inwoners van Bussum en omstreken met (beginnende) geheugenproblemen/dementie en hun mantelzorger. Contactpersoon: Esther Lindhout elindhout@versawelzijn.nl.

Café voor Later

19.00 uur | Wijkpost De Schakel Naarden

Wat ga ik doen als ik met pensioen ben? De coördinator van de vrijwilligerscentrale in Bussum vertelt alles over vrijwilligerswerk.

Zaterdag 28 juli

Orgeltocht Noord-Holland

14.30 uur | Grote Kerk Naarden

Orgeltocht met organist Aart Bergwerff met drie concerten in drie kerken. Om 10.30 in Dorpskerk Blaricum, om 12.00 uur in de Sint Jansbasiliek in Laren en om 14.30 uur in de Grote Kerk van Naarden. Info: www.orgeltochtennoord-holland.nl.

Zondag 29 juli

OERRR Struinen met de boswachter

11.00 uur | bezoekerscentrum Natuurmonumenten 's-Graveland

Wandel mee met de boswachter over de buitenplaatsen van 's-Graveland. Deze gezinswandeling is speciaal voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar en duurt anderhalf uur.

IKODO Limited Edition - Jazz

15:30 uur | deMess Naarden

IKODO heeft een sound alsof ze een videogame, een opera en vrije improvisatie op hetzelfde moment spelen. IKODO vormde zich in Amsterdam. Plezier en energie spat er vanaf in hun zoektocht naar een geluid dat erkent dat er altijd wel ergens iets, op wat voor wijze dan ook, ontploft!

Maandag 30 juli

Seniorencafé

10:30 uur | Brasserie Stokjes en Lepel Bussum

Op maandag is zoals gewoonlijk het ASGM Seniorencafé in de Brasserie Stokjes en Lepel, Nassaustraat 3 b te Bussum. De bijeenkomst is van 10.30-12.00 uur. Ook niet-ASGM-leden zijn welkom.

Dinsdag 31 juli

Yoga op de stoel

10.00 uur | Amaris de Veste
Naarden

Elke dinsdagmorgen kunt u meedoen met yoga op de stoel bij Amaris de Veste, Koningin Wilhelminalaan 1, 1411 EL Naarden. Kosten per les € 5,00.

Spreekuur Administratie voor Elkaar

10.00 uur | De Kazerne Muiden

Inloopspreekuur van Versa Welzijn elke dinsdag van 10.00-12.00 uur (in de Buurtkamer, Kazerne) voor allerlei vragen over brieven, post en formulieren. Vrijwilligers geven deskundige hulp. Ook hulp bij inloggen Woningnet, controleren toeslagen en aanvragen gemeentelijke regelingen zoals minimaregelingen.

Woensdag 1 augustus

Zomerse Filmhits

Filmhuis Bussum

Vier de zomer in het Filmhuis en geniet van de ontwapenende documentaire Visages Villages, de films Retour en Bourgogne, Call Me By Your Name, The Leisure Seeker, Summer 1993 en de ultieme zomerklassieker La Piscine met Alain Delon en Romy Schneider.

Spieghelcafé

10.00 uur | Spieghelkerk Bussum

Het pas geopende Spieghelcafé is de 'huiskamer van het Spieghel', gelegen direct achter de Spieghelkerk, Nieuwe 's-Gravelandseweg 34, Bussum. Loop even binnen voor een praatje en een kopje koffie. Elke woensdag van 10.00-11.30 uur, vrije toegang.

Bridge

19.30 uur | Denksport Centrum Bussum

Bridgen op woensdagavond 19.30 uur. Bridgeclub SLEM nodigt iedereen die wil spelen uit om tijdens de maanden juli en augustus te komen spelen op woensdagavond. U kunt zich melden om 19.30 uur. We starten met spelen om 19.45 uur: 6 tafels van 4 spellen.

Bridgen in Trefpunt

19.30 uur | Het Trefpunt Bussum

Terug van weggeweest! Sinds 1 februari speelt Bridgeclub Trefpunt weer op haar oude honk in het Trefpunt aan de Lorenzweg 59 in Bussum. Wij nodigen bridgers uit om weer mee te komen doen. Iedere woensdagavond vanaf 19.10 uur bent u welkom. Voor info tel. 035-694032.

En verder

Aanmelden Filmdiner

Op zondag 5 augustus organiseert Filmhuis Bussum een filmdiner in zomerse, mediterrane sfeer. Om 18.00 uur een buffet met Spaanse specialiteiten, daarna draait de film The Trip To Spain.