Jongensteam JA5 van HC Naarden.
Jongensteam JA5 van HC Naarden.

Sportkampioenen Eregalerij

NAARDEN / BUSSUM Dat we veel sportkampioenen in Naarden en Bussum hebben, dat werd afgelopen week al duidelijk. Vele teams mailden hun kampioensfoto naar de redactie en verdienen hun plaats in deze Eregalerij. Opvallend is dat we zoveel winnende hockeyteams hebben. Het niveau ligt dus hoog. Van harte gefeliciteerd allemaal!

Jongens A1 wonnen van Gooische en Houten en speelden gelijk tegen Fletiomare (0-0). In de finale heeft Naarden JA1 zich met een 4-3 zege in de finale gekroond tot landskampioen van de Super A.
ZMC4 HC Naarden.
MC6 HC Naarden.
MC4 HC Naarden.
MA5 HC Naarden.
Heren 1 van NVC vierden afgelopen mei al goed feest.
De dames van Veteranen A van Gooische pakten zilver op het Landskampioenschap
JD1 van Gooische werd derde van Nederland.
MD2 van Gooische werd het tweede beste D2-team van Nederland.
Gooische JC9.
Gooische JC1. Wisten eind mei al dat ze kampioen waren.
Gooische JD5. Na een mooie score in de een-na-laatste wedstrijd van 8-1 waren ze kampioen in hun poule.
Gooische MA6.
Gooische MB3. Winterkampioen, zaalkampioen en daarna in de eerste klasse tweede worden! Wat een top team!
Gooische MD8.
.Gooische Rollers werden kampioen in hun eerste jaar. Ze  promoveren naar de derde klasse na 5-3 winst op naaste concurrent Kampong H4 en 13-1 winst op Rapid in laatste wedstrijd!
De D1 van korfbalvereniging D.O.C. is veldkampioen geworden met maar 1 verliespunt wisten ze Dalto met 8-2 te verslaan. Ook de laatste wedstrijd(die niet meer van belang was) werd gewonnen.
Vanaf de kerst stonden we tweede maar hebben ons in de tweede helft vh seizoen omhoog weten te werken door de nummer 1 te verslaan en daarna ook alle andere belagers te verslaan.  Een wedstrijd voor het einde zijn we kampioen geworden.