Afbeelding

BUSSUM De WereldBBQ komt er weer aan. Het evenement heeft het karakter van een straatfeest. Iedereen is welkom om te komen eten en buren te ontmoeten.

De organisatie, allemaal vrijwilligers, laat weten wat men kan verwachten. "Net als bij een buurtfeest vieren we het leven, omringd door familie en buren, lekker buiten op het grasveld."

Het is ook een mooie gelegenheid om nieuwe buren te leren kennen. De WereldBBQ staat voor kennismaken met elkaar.
"Er zijn in Bussum wel achttien verschillende nationaliteiten. Zij maken de heerlijkste gerechten uit hun herinneringen en delen dit graag met de buurt."

Kies uit diverse internationale hapjes voor een klein prijsje

"Voor 1 of 1,50 euro zijn er diverse internationale hapjes om uit te kiezen. Exotisch, gezond of zoet: er is voor iedereen iets lekkers te vinden. Voor de kinderen is er ook een frietje. En op het springkussen of tijdens een potje voetbal op de speelweide kunnen ze volop spelen. Verder is er een grote bar en de 'live'-muziekband van Anton Jaasma."
Het evenement is voor alle inwoners van Gooise Meren toegankelijk. Iedereen wordt gevraagd zelf een picknickleed en klapstoeltjes mee te nemen. Daarna kunnen er hapjes en drankjes gekocht worden om samen op het grote, groene veld op te eten.

De WereldBBQ is zondag 24 juni van 15.00 tot 19.00 uur bij de 'De Groene Long' hoek aan de
Ceintuurbaan/De Ruijterlaan.