Afbeelding
Foto:

Neeltje de Vries

Scholiere, bijna achttien jaar oud, woont in Bussum én Soest

Wat zou je doen met 100 euro?
"Mijn broer het Lowlands-kaartje terugbetalen dat hij heeft voorgeschoten."

En met een miljoen?
"Mijn grootste koopbare droom is toch wel een eigen paard. Ik blijf een hopeloos pennymeisje."

Wat is je lievelingsmuziek?
"Ik luister naar van alles: van de liedjes uit Spirit de film (die ik allemaal met mijn vriendinnen volledig mee kan blèren) tot Gallowstreet en Bizzey."

Wat kijk je graag op tv?
"Als ik tv kijk, doe ik dat met mijn vader en dan meestal een detective. Waarbij het een competitie is wie van ons zo snel mogelijk de dader kan aanwijzen. Mijn vader is (tot nu toe) de ongeslagen kampioen."

Lievelingseten?
"Andijviestamppot met spekjes en worst. Maar tegenwoordig wel de vegetarische versie, is beter voor het milieu heb ik mij laten vertellen door de documentaire 'Cowspiracy: The Sustainability Secret'."

Waar kun jij je boos over maken?
"Dat als Mohammed en Piet ergens solliciteren 9 van de 10 keer Piet wordt uitgekozen. Zelfs als Mohammed een veel betere kandidaat is dan Piet."

Waar kunnen we je 's nachts voor wakker maken?
"Een goede discussie. Ik heb ook nieuwe vrijwilligers nodig voor een goed gesprek. Mijn vriendengroep weet nu wel dat ik beenhaar bij vrouwen gewoon vind kunnen."

Goed gesprek?
"Ik heb dus heel veel respect voor Famke Louise. Ondanks alle haat blijft ze lekker doen waar ze zelf zin in heeft, ik doe het haar niet na. Ben benieuwd hoe ze in het echt is."

Een dag de burgemeester?
"Dan houd ik debatavonden. En ik haal Gallowstreet naar Bussum Cultureel."