Afbeelding
Foto:

Elise Meeuwissen

Redacteur bij de televisie,
23 jaar, woont samen met Bart in Bussum.

Waar kennen mensen je van?
"Ik ben tambour-maître van Show- & Marchingband ViJoS; wij zijn regelmatig aanwezig in Gooise Meren en omgeving bij feesten, partijen en avondvierdaagsen. Veel mensen hebben mij waarschijnlijk al eens voorop zien lopen, zonder dat ze het doorhadden. En sommigen kennen mij via mijn opa en vader van slagerij Meeuwissen."

Waar ben je druk mee?
"Op dit moment ben ik héél erg druk met het organiseren van de taptoe van ViJoS op zaterdag 2 juni bij SDO."

Met wie wil je een goed gesprek?
"Met Han ter Heegde over de cultuur in Gooise Meren en het organiseren van grote evenementen met vooral muziek en lekker eten!"

Mooiste plek in Bussum?
"Moeilijke vraag, want ik hou van alles in Bussum. Maar ik vind het fijn om op het terras van Zorba te zitten met mooi weer en dan mensen kijken."

Welk boek ligt op je nachtkastje?
"'De Edele Kunst van Not Giving a F*ck'. Een boek dat vertelt dat je niet altijd positief hoeft te zijn, maar moet leren leven met je tekortkomingen waardoor het leven eigenlijk een stuk leuker wordt. "

Lievelingsmuziek?
"Hier moet ik natuurlijk de muziek van ViJoS zeggen, maar ik ben eigenlijk al gauw tevreden en heb een kleine voorliefde voor Cubaanse muziek en de mooie instrumentale muziek van Jungle By Night. Heel tof!"

Wat weten mensen niet van je?
"Dat ik een geheime liefde heb voor de allerslechtste tv-serie ooit: 'The Bold and the Beautiful'."

Waar kunnen we je 's nachts voor wakker maken?
"Eten en dan vooral de Caramel Shortcake. Mijn absolute favoriet! Koek, karamel en chocolade en dat allemaal in één taartje."