Punt voor SDO na slecht duel

BUSSUM Voetballend kon het veel beter. SDO heeft afgelopen weekend slechts een punt over gehouden aan het treffen met de beloften van Achilles '29. De Bussumse hoofdklasser stapte met 3-3 van het veld.

De start van het duel was een waar spektakel: na een kwartier voetballen waren de toeschouwers al drie keer opgeveerd voor een doelpunt. Het eerste doelpunt was voor Achilles '29, dat een zwakke start van SDO goed benutte om op voorsprong te komen. De Bussumers herstelden snel met een doelpunt van Maikel van Latum en even later kon Theo Visser de Bussumers op voorsprong zetten. Na de rust startte SDO wederom ondermaats, waardoor het razendsnel op een achterstand kwam te staan. De ploeg leefde daarna weer op en kwam door een doelpunt van Rick van der Velden nog wel op 3-3.

HCAW start met twee zeges

BUSSUM Een stroeve start, maar wel twee zeges voor de honkballers van HCAW na het eerste hoofdklasseweekend. De Bussumers waren twee keer te sterk voor Quick Amersfoort: donderdag won HCAW met 4-7 en zondag met 3-7, alleen zaterdag werd er met 3-8 verloren.

Het eerste duel van donderdag was lang erg spannend. HCAW kon na de achtste slagbeurt toch weglopen van de Amersfoorters en won. Zaterdag lukte het HCAW geen moment om een vuist te maken en mede door enkele fouten kon Amersfoort aan het langste eind trekken. Een dag later kende HCAW geen problemen.

Twee punten Gooische

BUSSUM Twee punten na shoot-outs. Dat was afgelopen weekend het resultaat van de hockeysters van Gooische tegen Amersfoort.

Gooische startte zwak en moest op gang komen, maar echt goed werd het geen moment. Na rust kreeg Gooische meer kansen, maar doelpunten bleven achterwege. De shoot-outs waren echter foutloos van de kant van de Bussumse vrouwen.

De hockeyers van Gooische hebben afgelopen weekend geen potten kunnen breken tegen kampioenskandidaat Klein Zwitserland: 4-0.