Een kleurrijke voorstelling.
Een kleurrijke voorstelling. Foto: Wim Lanser

Win kaartjes voor 'Hans & Grietje De Musical' met Janouk Kelderman in de hoofdrol

BUSSUM 'Hans & Grietje De Musical' is op vrijdag 4 mei te zien in Spant! Alle kinderen kunnen deelnemen aan de sprookjesverkleedwedstrijd. Via deze krant zijn ook gratis kaartjes te winnen

In deze splinternieuwe, kleurrijke Hans en Grietje wordt de rol van Grietje vertolkt door Janouk Kelderman, bekend als presentatrice Keet! bij RTL Telekids.
Voorzien van een suikerzoet decor, kostuums om van te smullen en uiteraard swingende meezingliedjes wordt het een familiefeest. De voorstelling is al geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar oud.

Meet & Greet

Na afloop van de voorstelling kunnen de bezoekers met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide Meet & Greet.

Ook is er een zogenoemde Sprookjes Afterparty in de foyer van het theater. Degene die het leukst of het mooist verkleed naar de show komt maakt kans op een 'sprookjesachtig' prijzenpakket.

Wie kans wil maken op kaarten kan een mailtje sturen naar prijsvraag@spant.org onder vermelding van 'Hans & Grietje'. Prijswinnaars worden door Spant! op 2 mei benaderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

De familiemusical 'Hans en Grietje' is op vrijdag 4 mei om 15.00 uur te zien in Spant! Een regulier kaartje kost 18,50 euro.