The Dirtroadmusicband treedt op in deMess.
The Dirtroadmusicband treedt op in deMess.

The Dirtroadmusicband neemt publiek mee naar Kentucky

NAARDEN The Dirtroadmusicband neemt het publiek komende zondag 22 april in de Mess mee op reis over de 'dirt roads' van Kentucky, Tennessee, Virginia en North Carolina.

De formatie bestaat uit zanger en gitarist John Leahy, Pascal Oetiker op de banjo, mandoline en mondharmonica en contrabassist Cor Claessen. De band heeft een videoclip opgenomen in de Kringloopwinkel van Naarden waar ze een klein concert gaven en ze spelen blue grass, een in Nederland nog onbekende muzieksoort. Het enthousiasme van de drie muzikanten en het vrolijke mountainmusicstyle repertoire van de Dirtroadmusicband maken van iedere gelegenheid een feest.
De mannen spelen meeslepende, gevoelige ballads, die afgewisseld worden met bluegrasstraditionals en klassieke evergreens zoals 'Comes A Time' van Neil Young, 'Wild Horses' van de Rolling Stones en 'The Weight' van The Band. Door de zang, het ritme van de banjo en de contrabas is het moeilijk om stil te blijven staan. De kracht van de band zit in de ingewikkelde speelpartijen en de gezelligheid die ze uitstralen. Ervaar de rolls van de banjo, het fingerpicking van de gitaar en het stampen van de contrabas.