Utopia krijgt doorstart

BUSSUM Televisieprogramma Utopia, dat gemaakt wordt vanaf Crailo, gaat toch door. Dankzij de inzet van de gemeenten Hilversum, Gooise Meren en Laren die gezamenlijk eigenaar zijn van het Utopia-gebied, komt er nu een nieuw stuk land beschikbaar, waarmee de doorstart van Utopia een feit is.

Lang zag het ernaar uit dat de stekker definitief uit Utopia getrokken zou worden, omdat het huurcontract van het huidige terrein niet kon worden verlengd. De 600.000 trouwe kijkers van Utopia kunnen nu opgelucht ademhalen, want het populaire realityprogramma is gered.

Utopia 2 is vanaf maandag 4 juni te zien bij SBS6, nadat het huidige Utopia op vrijdag 1 juni de finale beleeft.


Deel van Gooi- landseweg anderhalve week afgesloten

BUSSUM Een deel van de Gooilandseweg (N236) tussen Bussum en Weesp gaat vanaf vrijdag 13 april voor anderhalve week dicht vanwege werkzaamheden.

Het gaat om het stuk tussen de Dammerweg (Nederhorst den Berg) en het Hollands End (Ankeveen). Ook de aansluiting met de 's-Gravelandseweg gaat op slot. De weg moet worden afgesloten omdat er gewerkt gaat worden aan het verbreden van de weg. Daarnaast wordt er geasfalteerd. Fietsers kunnen er tijdens de werkzaamheden wel gewoon langs.