Afbeelding

Jeroen Rappange

Woont in Bussum, is 34 jaar
en werkt sinds 2012 met veel plezier als creatief ontwerper bij Klatz.nl.

Waar ben je druk mee?
"Ik heb een eigen bedrijfje opgezet, genaamd Klatz.nl, en hier gaat al mijn energie in. Hier kan ik mijn twee passies kwijt, namelijk vormgeving en houtbewerking. Mijn achtergrond is lettering en graffiti en dit zet ik om tot gepersonaliseerde woodsigns en wandborden van hout. Naast de woodsigns laat ik mijn creativiteit de vrije loop en maak ik ook onder andere lampen."

Waar kennen mensen je van?
"Ik heb vanaf 2002 gewerkt op het tienercentrum en in de naschoolse opvang. In al die jaren heb ik een hele hoop kinderen en ouders leren kennen."

Met wie een goed gesprek?
"De leukste gesprekken zijn vaak de gesprekken die je verrassen. Dat zijn vaak ook de gesprekken die mij aan het denken zetten en waarin je open en oprecht geïnteresseerd bent in elkaar en tijd even niet belangrijk is, want iedereen heeft een verhaal."

Mooiste plek in Bussum?
"Wanneer ik terugrijd vanaf de Loodijk richting Bussum, met een zonnetje dat schijnt en Otis Redding uit de speakers. Ik heb dan altijd een gevoel van thuiskomen met de bossen en heide aan beide kanten."

Wat doe je in je vrije tijd?
"Ik vind het heerlijk om op rommelmarkten en in kringloopwinkels te struinen. Ik zie altijd in voorwerpen andere mogelijkheden en ben voor hergebruik van oude spullen."

Waar kunnen we je 's nachts voor wakker maken?
"Liefst niet, maar ik kom mijn bed uit voor een sterrenregen of voor een perfect gekookt eitje, en het liefst die twee gecombineerd."

Lievelingsmuziek?
"Ik luister het liefst naar soul, blues, 60's, hiphop en alles wat daaruit voort vloeit. Heerlijk om jezelf te kunnen verliezen in een mooi album."