Trotse volleyballers.
Trotse volleyballers. Foto: Keizer Otto-Trivolley

Keizer Otto-Trivolley wint wedstrijd met overtuiging

BUSSUM Volleybalvereniging Keizer Otto-Trivolley van coach Jeroen Ranzijn heeft de wedstrijd tegen Switch Hooglanderveen gewonnen met 3-1.

Al tijdens het inspelen werd duidelijk dat deze wedstrijd een 'houthakkerswedstrijd' werd, waarbij het publiek meer dan een leuke wedstrijd te zien kreeg. Bas Markus sprong regelmatig boven zijn blokkerende tegenstanders uit, om vervolgens hard te smashen. Ook Jurre van Schaik, Sander Uittenbosch en Martin Henry wisten blokkerend en aanvallend relatief eenvoudig punten voor de eigen partij bij elkaar te spelen, waardoor de eerste set met 25-17 werd gewonnen.
Tijdens de tweede set hervond Switch Hooglanderveen zich en maakte het het thuisteam erg lastig. Zo lastig zelfs dat het uit-team op setpoint kwam te staan en het thuisteam 4 punten achter stond. Met teamspirit en meer afgedwongen geluk kwamen de Gooise Meren-mannen gelijk tot 24-24, om vervolgens ook deze set naar zich toe te trekken door met 26-24 te winnen. De tussenstand was verrassend, want Switch Hooglanderveen staat op de eerste plaats in de competitie.
Nestor van het team, Gijs van der Linden, werd in de derde set opgesteld. Hoe geweldig is het wanneer je met geboortejaar 1954 in de Promotieklasse mee kunt draaien en alleen al met je service het de tegenstander zo lastig kunt maken dat je daar al nagenoeg directe punten mee scoort. Samen met de andere spelers werd de derde set gewonnen met 28-18, wat niemand echt verbaasde vanwege het goede spel.
In de vierde set hadden de spelers van Keizer Otto-Trivolley het lastiger. De volleyballers van Switch Hooglanderveen lieten meteen zien waarom zij op de eerste plek staan. De laatste set werd verloren met 23-25. Al met al was het een geweldige wedstrijd voor de spelers, maar ook voor het publiek.