SDO scoorde zeven keer.
SDO scoorde zeven keer. Foto: Johan van der Geest

SDO rekent af met Achilles '29

BUSSUM Met zeven treffers heeft SDO afgelopen weekend korte metten gemaakt met de beloften van Achilles '29. SDO was met 1-7 een maatje te groot.

SDO kende amper problemen met de tegenstander. Achilles '29 kon maar heel even meekomen. Nadat SDO-aanvaller Rick van der Velden de Bussumers op 0-1 had gezet, was het gedaan met de tegenstander. Voor rust werd het 0-3 door twee doelpunten van Theo Visser. Na de rust was het duel al gespeeld. Achilles '29 kon wat terugdoen, maar daarna pakte SDO de draad weer op. Middels doelpunten van Gerrit Snijders, Maikel van Latum (2x) en Theo Visser werd gewerkt aan een afgetekende zege. Vooral het eerste doelpunt van Van Latum gaf de zege extra glans: de SDO'er scoorde met een knappe omhaal.

SDO staat na afgelopen weekend op de achtste plaats. De achterstand op de top 3 bedraagt nu acht punten. Het klassement geeft echter een vertekend beeld omdat SDO en veel andere teams nog eerder afgelaste wedstrijden tegoed hebben.