SDO pakt punt

BUSSUM Een knap punt afgelopen weekend voor de voetballers van SDO. De Bussumse hoofdklasser stapte na een leuk duel met 2-2 van het veld af tegen het hoger geklasseerde Alphense Boys. Er waren zelfs kansen op meer.

De twee teams waren erg aan elkaar gewaagd. SDO kwam onverwachts op voorsprong door een treffer van Theo Visser. Vlak voor rust kon Alphense Boys wat terug doen. Hetzelfde gebeurde na rust. SDO kwam weer op voorsprong, door een benutte strafschop van Rick van der Velden. Ook nu scoorde Alphense Boys op het laatste moment tegen.

BFC scoort zeven keer

BUSSUM Zeven doelpunten en daarmee een afgetekende zege, maar toch waren de voetballers van BFC afgelopen weekend allesbehalve tevreden na de 7-1 zege tegen het laag geklasseerde SV De Vecht. De Bussumers hadden kansen op veel meer.

Het duel was geen moment echt spannend, maar de 1-0 voorsprong voor BFC na de eerste helft was erg mager. Na de rust was het spel van BFC een stuk beter. Al snel volgden er meer treffers. Doelpunten van Dico Knevel (2x), Jostein Ohm (3x), Tjerk Posthuma en Joeri Ebbelaar zorgden alsnog voor een afgetekende zege.

Zege Gooische

BUSSUM De hockeyers van Gooische hebben afgelopen weekend met gemak gewonnen van Union: 4-0.

Gooische startte wat zoekende, maar kwam naarmate het duel vorderde steeds beter voor de dag.